Şimdi Ara

Isparta SDÜ TIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
6.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ısparta süleyman demirel tıpta okuyanlar varsa bilgilendirme yapabilir mi acaba?

• Bana da SDÜ tıp yolu görünüyor.
    Takipteyim.
  • konunun ilacı geldi beyler, buyrun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme tahtasi -- 28 Haziran 2014; 21:50:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egitim,hocalar falan nasil? Okuyanlar memnun mu? Ya bide universite merkeze uzak diyorlar oyle mi? Isparta nasil bir sehir ayrica?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deneme tahtasi kullanıcısına yanıt
    hocam hazırlık okudunuz mu? okumadınızsa pişman mısınız? dersleri geçmek nasıl? birde hocalar nasıl böyle insanın özgüvenini yok edecek türden mi cana yakın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ribülozmonofosfat

hocam hazırlık okudunuz mu? okumadınızsa pişman mısınız? dersleri geçmek nasıl? birde hocalar nasıl böyle insanın özgüvenini yok edecek türden mi cana yakın mı?

tıp fakültesinde hazırlık yok sdü de.

dolayısıyla alternatifin yok.

çalışırsan dersler geçilmeyecek seviyede değil.fakat salarsan büyük ihtimalle kalırısın. vize-final sistemi yerine komite sistemi var sdü tıpta. dolayısıyla dersten kalma vs değil, direk yıl tekrarı mevcut.
    (akdeniz çapa vs birçok üniversite komite sistemini kullanıyor)

hocalar (elbette diğer üniversitelerin derslerine girmeden bilemem ama derslerimize misafir gelen arkadaşlarımızın söylemi ve yine diğer üniversitelerdeki arkadşlarımdan duyduğum kadarı ile) genel olark iyi. elbette arada 1-2 tane ters ya da işi yokuşa süren hoca var, yok değil.ama emin ol, onlar da şart her fakülteye
    arkama dönüp baktığımda kötü bi hocanın iz bırakmadığını fark ediyorum; genel olarak hocalar: "doktor bey-hanım, siz ne düşünüyorsunz bu konuda? bi fikriniz var mı ?" diye yaklaşıyo. koskoca prof gelip sana "artık meslektaşız seninle" diyo. bu da bana diğer üniversitelerden daha samimi bir ortam olduğu kanısına vardırttıryor.

elbette bunların hepsi "şahsi" görüşler.

**bilgisayar format atıyom da imla, anlam bütünlüğü vs hiç dikkat edemedim, kusura bakma artık

@pembeterlik
    @pembeterlik
    üniversite merkeze-çarşıya 2-3 km mesafede.otobüs ile 5-10 dk da çarşıdasın.
    normal şartlar altında ıspartada trafik diye bişey pek söz konusu değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme tahtasi -- 29 Haziran 2014; 9:41:08 >

• deneme tahtasi kullanıcısına yanıt
    umduğumdan daha faydalı oldu, çok teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Niğde Tıp fakültesi?
    5 yıl önce açıldı
    balıkesir tıp?
    2 yıl önce açıldı
    Düzce tıp? Ktü tıp?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

rica ederim.
    bekleriz sdü ye
  • Yaşadiğim şehre yakin olmasi sebebiyle ciddi ciddi sdü tip düşünüyorum,sdu tipa yeni baslicak arkadaslarla bir whatsapp grubu kurabiliriz ne dersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: pembeterlik

Egitim,hocalar falan nasil? Okuyanlar memnun mu? Ya bide universite merkeze uzak diyorlar oyle mi? Isparta nasil bir sehir ayrica?

otobüsle merkezden en fazla 15 dkda varırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme tahtasi

quote:

rica ederim.
    bekleriz sdü ye

hocam şimdi sdü de hazırlık yokmuş ya, ilerde hazırlığı olan bi üniversiteye geçiş yapma şansımız oluyor mu?
  • Bende yardımcı olabilirim her konuda arkadaşlar.

• quote:

quote:

quote:

rica ederim.
    bekleriz sdü ye

hocam şimdi sdü de hazırlık yokmuş ya, ilerde hazırlığı olan bi üniversiteye geçiş yapma şansımız oluyor mu?

O üniversiteye geçerken hazırlık sınavını vermen gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ecthelion9

quote:

quote:

quote:

rica ederim.
    bekleriz sdü ye

sanırım hazırlık sınavını da geçemezsem üniversite değiştiremem demek değil mi?
    bir de devlet yurdunda mı kalıyorsunuz? bölümde yurda kabul oranı kaç? ve memnun musunuz eğer yurttaysanız?
    diyelim devlet yurdu olmadı, özellerin ortalama maliyeti nasıl?
    Şimdiden çok teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

rica ederim.
    bekleriz sdü ye

bir de devlet yurdunda mı kalıyorsunuz? bölümde yurda kabul oranı kaç? ve memnun musunuz eğer yurttaysanız?
    Şimdiden çok teşekkürler

Sdü gibi hazırlık gerektirmeyen bi Üniye geçecekseniz hazırlık sınavını vermenize gerek yıkama hazırlık olan bi tıpa geçiş yapacaksanız hazırlık sınavını vermeniz gerekiyor.
    Ben evde kalıyorum tek. Kyk yurtları batı kampüsünde tıp fakültesi Doğu kampüsünde sanırım bi 10-15 dk lık yürüme mesafesinde. Üni şehire 7 km uzaklıkta şehir merkezindede yurtlar ve eşyalı apartlar mevcut ancak fiyatlar biraz tuzlu 45m2 lik eşyalı bir aparta 600 tl istiyorlar en az özel yurtlarda o civarlarda 600 700 falan sanırım tabi bunlar tek kişilik. Eğer samimi bir arkadaşın varsa iki kişilik apartlar 375 e denk geliyor. Onun dışında şehir ucuzdur. Nüfusu sanırım 200 bin ancak 2 yıllıklarla beraber şehir merkezinde 70 bin öğrenci var bu baya iyi bir rakam hareketlidir şehir. Kafeler caddesi, ve istasyon caddesinde bir çok kafe ve barlar mevcut aradığınızı kolaylıkla bulabileceğiniz bir şehir. Üniversitede kulüpler aktiftir kayak yamaç paraşütü fotoğrafçılık vb. Kulüpler var şimdi hepsini hatırlayamasamda.farklı bir şeyler istersen Amerikan futbolu takımı var tıptan oyuncularda var takımda başarılılar. Kampüs ortamı yetersiz bana göre zaten tıp ve çevresinde pek ortam bekleme.ama çalışmalar var geliştirilmeye çalışılıyor diye düşünüyorum. Ulaşım olarak sıkıntı yaşamazsın otobüsler 1 tl yeterli sayıdalar. Yani aklıma gelen şeyler bunlar istersen sen sor ben cevaplayayım :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

rica ederim.
    bekleriz sdü ye

Şimdiden çok teşekkürler

Sdü gibi hazırlık gerektirmeyen bi Üniye geçecekseniz hazırlık sınavını vermenize gerek yıkama hazırlık olan bi tıpa geçiş yapacaksanız hazırlık sınavını vermeniz gerekiyor.
    Ben evde kalıyorum tek. Kyk yurtları batı kampüsünde tıp fakültesi Doğu kampüsünde sanırım bi 10-15 dk lık yürüme mesafesinde. Üni şehire 7 km uzaklıkta şehir merkezindede yurtlar ve eşyalı apartlar mevcut ancak fiyatlar biraz tuzlu 45m2 lik eşyalı bir aparta 600 tl istiyorlar en az özel yurtlarda o civarlarda 600 700 falan sanırım tabi bunlar tek kişilik. Eğer samimi bir arkadaşın varsa iki kişilik apartlar 375 e denk geliyor. Onun dışında şehir ucuzdur. Nüfusu sanırım 200 bin ancak 2 yıllıklarla beraber şehir merkezinde 70 bin öğrenci var bu baya iyi bir rakam hareketlidir şehir. Kafeler caddesi, ve istasyon caddesinde bir çok kafe ve barlar mevcut aradığınızı kolaylıkla bulabileceğiniz bir şehir. Üniversitede kulüpler aktiftir kayak yamaç paraşütü fotoğrafçılık vb. Kulüpler var şimdi hepsini hatırlayamasamda.farklı bir şeyler istersen Amerikan futbolu takımı var tıptan oyuncularda var takımda başarılılar. Kampüs ortamı yetersiz bana göre zaten tıp ve çevresinde pek ortam bekleme.ama çalışmalar var geliştirilmeye çalışılıyor diye düşünüyorum. Ulaşım olarak sıkıntı yaşamazsın otobüsler 1 tl yeterli sayıdalar. Yani aklıma gelen şeyler bunlar istersen sen sor ben cevaplayayım :D

fazlasıyla yardımcı oldu,teşekkürler. aklıma takıldıkça rahatsız ederim :)

• donem kaç

• quote:

donem kaç

3 e geçtim hocam siz ? :D

• quote:

quote:

donem kaç

3 e geçtim hocam siz ? :D

4

• quote:

Orijinalden alıntı: pembeterlik

Yaşadiğim şehre yakin olmasi sebebiyle ciddi ciddi sdü tip düşünüyorum,sdu tipa yeni baslicak arkadaslarla bir whatsapp grubu kurabiliriz ne dersiniz

sıralama kaç peki ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.