Şimdi Ara

Niğde Tıp fakültesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Niğde tıp fakültesinde okuyan ya da burası hakkında bilgi sahibi olan birileri yazabilirmi? Yurt imkanları nasıl? Sınavlar da kasıntılar oluyormu? Kampüsün durumu nasıl? Ve daha fazlası. TEŞEKKÜRLER.



  • Yapay Zekanın Yanıtı

    Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesi

    Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2006 yılında kurulmuş bir devlet üniversitesidir. Fakülte, tıp alanında lisans ve yüksek lisans eğitimi vermektedir.

    Eğitim Programı

    Tıp Fakültesi'nin eğitim programı, Temel Bilimler, Klinik Bilimler ve Staj olmak üzere üç aşamadan oluşmaktadır. Temel Bilimler aşamasında öğrenciler anatomi, fizyoloji, biyokimya gibi temel tıp derslerini alırlar. Klinik Bilimler aşamasında ise öğrenciler dahiliye, cerrahi, pediatri gibi klinik alanlarda eğitim alırlar. Son olarak, Staj aşamasında öğrenciler hastanelerde uygulamalı eğitim alırlar.

    Akademik Kadro

    Fakülte, alanında uzman bir akademik kadroya sahiptir. Öğretim üyeleri, ulusal ve uluslararası dergilerde yayın yapmış, kongrelerde bildiriler sunmuş ve araştırma projeleri yürütmüştür.

    Öğrenci Hayatı

    Niğde Tıp Fakültesi, öğrencilerine zengin bir öğrenci hayatı sunmaktadır. Fakültede öğrenci kulüpleri, spor tesisleri ve sosyal etkinlik alanları bulunmaktadır. Öğrenciler, bu alanlarda sosyalleşebilir, hobilerini geliştirebilir ve yeni beceriler edinebilirler.

    Niğde Tıp Fakültesi Yorumları

    Öğrenci yorumlarına göre, Niğde Tıp Fakültesi, iyi bir eğitim ortamı sunmaktadır. Öğretim üyeleri ilgili ve bilgilidir ve öğrencilere destek olmaktadır. Fakültenin klinik eğitim imkanları da yeterli düzeydedir. Ancak, bazı öğrenciler fakültenin kampüs olanaklarının sınırlı olduğunu belirtmektedir.

    Niğde Tıp Zor mu?

    Tıp eğitimi genel olarak zor bir eğitimdir. Niğde Tıp Fakültesi'nde de eğitim programı yoğun ve rekabetçidir. Öğrencilerin başarılı olmak için çok çalışması ve zaman yönetimini iyi yapması gerekmektedir. Ancak, fakülte öğrencilere destek olmak için çeşitli kaynaklar sunmaktadır, örneğin çalışma grupları, danışmanlık hizmetleri ve öğrenci destek birimi gibi.

    Nasıl Başvurulur?

    Niğde Tıp Fakültesi'ne başvurular, ÖSYM tarafından yapılan TYT ve AYT sınavları üzerinden yapılmaktadır. Öğrencilerin tıp fakültesine girebilmek için TYT'de Türkçe ve Matematik testlerinden belirli bir puan almaları gerekmektedir. Ayrıca, AYT'de Biyoloji, Kimya ve Fizik testlerinden de belirli bir puan almaları gerekmektedir.

    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam okulu bilmiyorum fakat Niğde’de yaşadığım için şehir hakkında bildiklerimi söyleyim. Niğde küçük bir şehir 1 saatte yürüyerek Niğde’nin bir ucundan diğer ucuna gidebilirsiniz. Ulaşım 1.75 tl yemekler de büyükşehirlere göre ucuz 3+1 bir evi 600-700 tl ye tutabilirsiniz yurt fiyatlarını pek bilmiyorum. Sosyal faaliyet olarak pek bir şey yok şehirde. Sadece bor caddemiz var orada birkaç kafe var oralarda takılabilirsiniz onun dışında bazı park bahçeler var genel olarak böyle şehir sorunuz varsa cevaplayabilirim.
  • ups
  • ghaazi G kullanıcısına yanıt
    kafe dışın da yokmu hocam. avm, sinema falan.
  • Sinema var avm yok hocam kafe dışında kale ve diğer parklar gibi yerlere gidebilirsiniz
  • Okul çok zormuş ve yeni bir üniversite
  • ghaazi G kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam.
  • kitapyazanyazar K kullanıcısına yanıt
    hocam bu sıralarda hepsi yeni maalesef. Zorluk anlamında nasıl zor. Kalma oranı yüzde kaç mesela?
  • Teqlidamar T kullanıcısına yanıt
    Karıştırıyor olabilirim sanırım Niğde değildi o
    Kafam allak bullak şu tercih Bi bitseydi de kurtulsaydık
  • kitapyazanyazar K kullanıcısına yanıt
    valla hocam herkes aynı sıkıntı yok. ama hatırlarsanız sevinirim.
  • Sınavlar yeni bi okul olduğu için ve çıkmışlar az olduğu için zor gerçekten ama yüksek almak imkansız değil alanlar var. 1 kadavra vardı bu yıl 2 tane daha alınmış. Yeni morfoloji binası yapıldı sınıflar laboratuvar imkanları vs güzel. Çok prof yok ama dersimize giren hocalar gerçekten alanlarında iyiler
  • Bogdanovic133 B kullanıcısına yanıt
    bu sıralamalar da iyi bir seçenek değilmi hocam? Konya da yaşıyorum bir de. Konumda benim için önemli olduğu için burayı içime sindirmeye çalışıyorum. Yüksek alanların notları ne civarda hocam? 80 üzeri kaç kişi var mesela?
  • Evet bence bu sıralamalar için uygun bi tercih 80 üzeri tam olarak kaç kişi vardı örgünken bilmiyorum ama 4 5 kişi oluyordu galiba. Yatay geçiş yapmak isterseniz çok çalışıo yapabilirsiniz imkansız değil ama yine de hep burada kalacakmış gibi içinize sindirerek gelin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.