Şimdi Ara

Isparta Merkez'i iyi bilenler bakabilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Isparta' ya geçiş yaptım arkadaşlar. Ev bakıyorum kısaca özetleyeyim konuyu Tek kalacağım, tanımadığım insanlarla uğraşamam intibak senesinde. Merkezi yerler pahalı biraz. Ben yakıtsız 300, yakıt dahilse en fazla 400 tl verebilirim. Halıkent mahallesinde bu fiyatlara evler var, merkezdekiler bodrum falan. Acaba okuldan 23:00 sularında çıksam ulaşım konusunda sıkıntı yaşar mıyım Halıkent mahallesine? Bunun dışında geç saatlerde (23:00 suları) okuldan çıkacağım için ulaşımda güçlük çekeceğim mahalleler hangileridir ona göre bakayım netten. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

• Yeni planda nasıl olur bilmiyorum ama 24.00 a kadar otobus vardı geçen kış. Bir de okuldan hiç bi zaman 23.00 da cıkmazsın merak etme dostum
  • davras mahallesinde gayet güzel evler var hem bütçene uyar bu arada davrasa taşınırsan baya bi yardımımız dokunur alışma tanışma sorunlarında falan yardım ederiz kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowor

Yeni planda nasıl olur bilmiyorum ama 24.00 a kadar otobus vardı geçen kış. Bir de okuldan hiç bi zaman 23.00 da cıkmazsın merak etme dostum

24:00 e kadar otobüs varsa çok iyi peki uzaklık açısından sıkıntı olur mu sizce? Ben de o kadar geç çıkmayacağımı düşünüyorum ama en kötü ihtimali düşünmek lazım

quote:

Orijinalden alıntı: ardacicek

davras mahallesinde gayet güzel evler var hem bütçene uyar bu arada davrasa taşınırsan baya bi yardımımız dokunur alışma tanışma sorunlarında falan yardım ederiz kolay gelsin

Davraz' dan ulaşım nasıl peki hocam? Kampüse uzaklık ne kadar? Oraya da 24:00 e kadar otobüs var mı? Ortalama 350 liraya doğru düzgün bir ev bulabilir miyim?

Bu arada aradığım ev 1+1 70-80 m2 olsa kafi. Yeter ki zemin kat ve dökük olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

quote:

Yeni planda nasıl olur bilmiyorum ama 24.00 a kadar otobus vardı geçen kış. Bir de okuldan hiç bi zaman 23.00 da cıkmazsın merak etme dostum

24:00 e kadar otobüs varsa çok iyi peki uzaklık açısından sıkıntı olur mu sizce? Ben de o kadar geç çıkmayacağımı düşünüyorum ama en kötü ihtimali düşünmek lazım

quote:

davras mahallesinde gayet güzel evler var hem bütçene uyar bu arada davrasa taşınırsan baya bi yardımımız dokunur alışma tanışma sorunlarında falan yardım ederiz kolay gelsin

Davraz' dan ulaşım nasıl peki hocam? Kampüse uzaklık ne kadar? Oraya da 24:00 e kadar otobüs var mı? Ortalama 350 liraya doğru düzgün bir ev bulabilir miyim?

Bu arada aradığım ev 1+1 70-80 m2 olsa kafi. Yeter ki zemin kat ve dökük olmasın.

davras mah da 350 liraya 3+1 rahat bulursunuz bu arada sanırım otobüs olarakta ya doğuya yada batıya bineceksiniz yani buradan sabahları 8 gibi tıp fakültesine giden otobüs oluyor gelirkende otobüse binceksiniz çarşıda bırakacak çarşıdanda sermet otobüsüne bineceksiniz saat 24:00 a kadar var otobüs

• Isparta Devlet Hastanesi civarında boş evler olabiliyor.300-400 liraya bulabileceğini düşünüyorum.Ulaşım konusunda çarşıya geldin mi evin çok yakın olur yürürsün 5-10 dakikaya
  • quote:

quote:

quote:

quote:

davras mah da 350 liraya 3+1 rahat bulursunuz bu arada sanırım otobüs olarakta ya doğuya yada batıya bineceksiniz yani buradan sabahları 8 gibi tıp fakültesine giden otobüs oluyor gelirkende otobüse binceksiniz çarşıda bırakacak çarşıdanda sermet otobüsüne bineceksiniz saat 24:00 a kadar var otobüs

Bilgiler için sağ ol hocam. Davraz aklımda olsun. Bir de çarşıdan davraz ne kadar sürüyor otobüsle?

quote:

Orijinalden alıntı: Megadeth

Isparta Devlet Hastanesi civarında boş evler olabiliyor.300-400 liraya bulabileceğini düşünüyorum.Ulaşım konusunda çarşıya geldin mi evin çok yakın olur yürürsün 5-10 dakikaya

Devlet hastanesi civarı aklımda olsun hocam. Hele ki çarşıya bu kadar yakınsa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Isparta mi Mersin mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben sana farklı birşey önereceğim.

apart tut. 1+1 gibi sadece apartmanın hepsi öğrencilerden oluşuyor ayrı dairen var yine de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quadream

ben sana farklı birşey önereceğim.

apart tut. 1+1 gibi sadece apartmanın hepsi öğrencilerden oluşuyor ayrı dairen var yine de.

Hocam bulabilirsem o da olur. Evden farkı yok onun da. Var mı bildiğin bir yer?
  • Süper olmuş bende İsparta'yı nasıl bilirsiniz diye konu açacaktım çok ön yargım var Artık bu konu söndükten sonra açarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 4 Eylül 2010; 23:46:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucan Spagetti Canavarı

Süper olmuş bende İsparta'yı nasıl bilirsiniz diye konu açacaktım çok ön yargım var Artık bu konu söndükten sonra açarım

Isparta fena bir yer değil ben daha önce gidip gezdim ama ev fiyatları çok yüksek. Her yerde olduğu gibi özellikle öğrencilere haddinden fazla yüksek. Benim gibi tek kalacak olanlara Allah yardım etsin. Kazanması dert yerleşmesi başka bir dert
  • Dostum halledebildin mı ev isini
  • quote:

Dostum halledebildin mı ev isini

Hocam pm i görmedim kusura bakma. Buradan yazayım da konuyu takip eden kaldıysa bilgi sahibi olsun. Ev buldum hocam. Çünür toki evlerinde. Çarşıya biraz uzak ama o gürültüye tercih edilecek bir yer. Alışveriş işi zor oluyor onun dışında oldukça memnunum.
  • quote:

quote:

Hocam pm i görmedim kusura bakma. Buradan yazayım da konuyu takip eden kaldıysa bilgi sahibi olsun. Ev buldum hocam. Çünür toki evlerinde. Çarşıya biraz uzak ama o gürültüye tercih edilecek bir yer. Alışveriş işi zor oluyor onun dışında oldukça memnunum.

tek basına mı tuttun hocam
  • quote:

quote:

quote:

tek basına mı tuttun hocam

Evet hocam tek tuttum.
  • Ispartalıları görmek güzel daha doğrusu Ispartada bulunanları.. alışmak zor oldu benim için sanırım sevmeyede başladım diyebilirim
  • İspartaya gelen dhseverler olarak bir araya gelip tanisabiliriz arkadaslar isterseniz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.