Şimdi Ara

Isparta 40. Piyade - Komando Alayı'nda ağbim var. Tekirdağ Kaydırma birliğine çıktı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Isparta 40. Piyade - Komando Alayı'nda ağbim var. Tekirdağ Çerkezköy Kaydırma birliğine çıktı .
    Kaydırma ne demek ? Tekirdağ'daki ağbim güneydoğuya gider mi ?

Gmod .!
  • kaydırma birlikler operasyon bölgesine gönderilirler.
    tekirdağ tam olarak nerelerde takviye güç olarak devreye giriyor bilemiyorum ancak öyle ya da böyle operasyon bölgesinin vazgeçilmezidir kaydırma birlikler. operasyon nerde, kaydırma birlikler ordadır.
  • Kaydırma birlikler batıdan doğuya geçici takviye olarak genelde yeni açılan üsbölgeleine ve taburlara gönderirler. İlk olarak tekirdağa teslim olacak orada 10-20 gün kaldıktan sonra tren veya otobüsle doğudaki asıl birliklerine sevk olacaklar. Genelde 2 yıl olarak görevlendirilirler ama süresi hiç belli olmaz. Tabiki çok küçükde olsa Tekirdağda kalma şansıda olabilir ama çok çok zor.

Kelime hatası yapabilirm harf harf boşuna uğraşmayın.
  • Birşey olmaz. Ben de İç Güvenlik Tugayında Asteğmenim.

Hayırlısıyla gider, hayırlısıyla gelir...

Gitmeyedebilir...

Bölükte kalır, Bölük Komutanına vekalet eder...

İyi yetiştiriliyoruz, buna emin ol... TSK çok güçlü, Türk insanı da tam asker.

Hayatımda silah elime almamıştım, 3 aylık eğtiimin sonunda 200 metreden g3 le vuramadığım bir atış yoktur, hep 2 de 2 ...

Düşün artı kverilen eğitimi.... 200 metreden hedefi göremiyorum, bulanık gözüküyor ama göğüs hedefine boş geçmiyorum
  • kardeş bende ıspartadan tim olarak tekirdağ beşiktepeye düştüm 88/4 üm biz geldik tekiradağa 6gün kaldık uçakla vana ordanda Hakkari/yüksekova dağ ve komanda tugayına gittik orada 9ay operasyonlara katıldık ve geri döndük kaydırma birlikte asker olmak şuan yapılabilecek en zor askerlik belkide ama öyle yada böyle bitiyor
  • benim sevgilimin de Tekirdağ hayranbolu kaydırma birliğine çıktı. acemiğini ıspartada yaptı. hiç bi bilgim yok araştırırken burayı gördüm.biri bana bilgi verirse çok sevinirim gerçekten buna çok ihtiyacım var genelde iyi şeyler söylemiyolar çatışma bölgelerine gönderiliyomuş kaydırma birlikleri
  • Merhaba. Bir sorum olacak. Nişanlım ankarada zıhlı birliklerde zpt şoförü olarak görev yapmakta. Ordan ustabirliği tekirdağ-malkara 95 . mekanize piyade komutanlıgına cıkmış. Fakat orda kontejan dolu oldugu için şırnak-beytişşebapa gondermışler. Böyle bir sey olabılırmı ?. oluyorsa orda kalma ihtimali sizce nedir? Ordan tekirdağa donme olasılıgı varmı? Beytişşebap nasıl biryer bilgisi olan varmı… acil……

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Birşey olmaz. Ben de İç Güvenlik Tugayında Asteğmenim.

Hayırlısıyla gider, hayırlısıyla gelir...

Gitmeyedebilir...

Bölükte kalır, Bölük Komutanına vekalet eder...

İyi yetiştiriliyoruz, buna emin ol... TSK çok güçlü, Türk insanı da tam asker.

Hayatımda silah elime almamıştım, 3 aylık eğtiimin sonunda 200 metreden g3 le vuramadığım bir atış yoktur, hep 2 de 2 ...

Düşün artı kverilen eğitimi.... 200 metreden hedefi göremiyorum, bulanık gözüküyor ama göğüs hedefine boş geçmiyorum

49.Tugay Mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.