Şimdi Ara

İspanyolca için Çalışma şekli ve kitap önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
4.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar İspanyolca öğrenmek istiyorum vikipedia da anlatılana göre dünya dilleri arasında 3. sırada. Bir aralar çok az öğrenmiştim fakat kitap yoktu birşey yoktu çalışamadım bana çalışmak için en baştan kitap önerisi lazım ben bu dili öğrenmeye kararlıyım lütfen yardımcı olur musunuz? nasıl çalışmam gerek felan.

• cryptex1915 C kullanıcısına yanıt
    mir ispanyolca eğitim seti v3 sipariş ettim ben. siteyi bir incelersin,aklına yatarsa fiyat olarak da uygun bence.
    Dün kız arkadaşımla ispanyolca öğrenmeye karar verdim.. Aynı şekilde bizde kendimiz öğrencez, kaynak vs. Bilgilendirilmemiz lazım.
  • distance D kullanıcısına yanıt
    EyvAllah sen bir dene bana sonuçları yaz kardeş :) nereden sipariş ettin ne kadara?
    ben mir eğitimin kendi sitesinden 175 liraya sipariş ettim.çalışmaya başlayınca sonuçları söylerim tabi.
    Pahalı değil mi kitapcılarda kitap var 40 liraya ama sadece bir kitap tabi.Senin verdiğin sipariş set mi dvd ler felan vardır heralde.
    içinde 4 kur için 4 ayrı cd var ama kitap yok.gramer için pdf olarak kaynak var ayrıca ders olarak da anlatılıyor. kelimeleri öğretme açısından ben beğendim doğrusu bir kelimenin telaffuzu yazımı için alıştırmalar var eğlenceli bi set bence ama senin talebini karşılar mı bilemem herkesin öğrenme şekli farklı sonuçta görsel hafızaya daha çok hitap eden bi set .elinde kitapla okuyarak çalışmaya daha yatkınsan senin için yararlı olmayabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burası Çok Önemli Kitabı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    İyimiş de kitap olması şart bence o olmayınca eksik kalıyor
  • Arkadaşlar merhaba, bende yaklaşık 2 ay almış olduğum ispanyolca kursunu bıraktıktan sonra fırsat buldukça yine yaklaşık bir buçuk yıldır kendi kendime çalışıyorum.
    Size Fononun düşük level olan ispanyolca türkçe basit hikaye kitaplarını önerebilirim.
    Ayrıca eğer en az intermediate düzeyinde İngilizceniz varsa Pimsleur Language Programs adlı Audio dersleride dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim özellikle konuşmaya birebir. İnternetten tüm dil paketlerini rahatlıkla bulabilirsiniz.
    Onun dışında Rosetta Stone adlı görsel Dil Öğrenme Programlarından biri olan programıda tavsiye ederim. Kırığını uzun uğraşlar sonucu netten bulmuştum satında alabilirsiniz o zamanlar öğrenciydim ve herşey çok pahalıydı

Kolay gelsin...

• facebookda kapalı grup açın katılalım zamanla ispanyolca sevenler öğrenenler bilenler oradan yardımcı olur bizlere hem bilgi alısverisi yaparız kim kurar grubu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptex1915 -- 3 Temmuz 2013; 13:11:44 >
  • Ayrıca telefonda dün rosetta stoneun mobil uygulamasını buldum. Henüz kullanmaya başlamadım ama belirli bi düzeyden sonra olay paralıya dönüyodur kesin henüz bir talepte bulunmadılar ama kesin bulunurlar kapitalist düzen işte

Ayrıca yine doulingo diye bir dil uygulaması daha buldum bunu da herkes mükemmel diyo hemde tamamıyle ücretssizmiş, onuda henüz kullanamadım ama iiyiymiş diyollar
  • mısırekmeği kullanıcısına yanıt
    Facebook grubu acalım ilerde işte oradan haberleşiriz D:
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptex1915

Facebook grubu acalım ilerde işte oradan haberleşiriz D:

sen açar mısın dostum ben açacağım da pek anlamam bu işlerden
  • Ben şuan İspanyolcayla ilgilenmiyorum ama öteki seneye felan ilgileneceğim çünkü bu sene sınava hazırlanıyorum en geç öteki seneye açarım galiba :)
  • arkadaşlar bende ispanyolca öğrenmek istiyorum rosetta stone üzerinden öğrenebilirmiyim acaba ? yada faydalı bulduğunuz kaynak var mı ?
  • facebook profil linkini yollayın faceden ekleyim grup kuracam oradan da haberleşiriz gerçi ben pek aktif olamam grupda bu sene ama paylasımlarınıza bakarım yorum atarım özel mesaj ile yollasanız daha iyi olur profil linklerinizi.
  • duma D kullanıcısına yanıt
    Senin adın cevapla kısmında +1 kişi daha dediğimde çıkmıyor nedense özel mesaj ile facebook profil linkini yollarsan sevinirim ispanyolca için grup kuracam sende gel gerçi ben bu sene pek aktif olamam ama arada sırada girer yorumları okur paylaşımları takip ederim :) damlaya damlaya göl olacak hadi bakalım.
  • Facebook kullanmıyorum ben :) Twitter da, kusura bakma :)
  • tmm başkan hayırlı olsun inş :)

edit:özel mesaj atamıyorum baskan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le0 -- 10 Temmuz 2013; 21:21:40 >
  • Le0 kullanıcısına yanıt
    aldım mesajı D:
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.