Şimdi Ara

isometric rpg oyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • böyle bir başlık daha önceden açılmıştı fakat aramalarda bulamadım sanırım kaldırılmış o yüzden tekrar açıyorum

son zamanlarda rpg oyunlarda baya boşta kaldım birçok oyun oynadım isometric tarza olanları oynuyorum söyleyebileceğiniz bu aşağıdakiler dışında grafik olarak güzel olan yani çok kötü, eski olmayan ve yanımıza adam toplayıp tayfa şeklinde oynayabileceğimiz oyun söyleyebilen çok büyük bir iyilik yapmış olur

oynadıklarım ve tekrar oynamayı düşünmediklerim:
    diablo II
    fallout II
    titan quest immortal throne
    sacred
    neverwinter nights 1-2
    dragon age origins
    dungeon siege II
    torchlight
    spellforce II
    Kings bounty

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuems -- 10 Nisan 2011; 21:06:21 >

Orijinalden alıntı: yuems

böyle bir başlık daha önceden açılmıştı fakat aramalarda bulamadım sanırım kaldırılmış o yüzden tekrar açıyorum

son zamanlarda rpg oyunlarda baya boşta kaldım birçok oyun oynadım isometric tarza olanları oynuyorum söyleyebileceğiniz bu aşağıdakiler dışında grafik olarak güzel olan yani çok kötü, eski olmayan ve yanımıza adam toplayıp tayfa şeklinde oynayabileceğimiz oyun söyleyebilen çok büyük bir iyilik yapmış olur

diablo II
    fallout II
    sacred
    neverwinter nights 1-2
    dragon age origins
    dungeon siege II
    torchlight
    spellforce II
    Kings bounty

Sanırım bütün seçenekleri bitirmişsiniz
    MSI Optix MAG274QRF-QD Monitor - i710700k - Z590 Tuf - Aorus Master Rtx 3070 ti - 32gb ram - Phanteks P500a - Nzxt Kraken x62 - Logitech G513 Carbon Rgb Keyboard - Logitech G602 Mouse - Asus RT-AC87U Router - ZYXEL NSA325 V2 Nas 3tb 3tb - Sony MDR 1000X Headphones - PreSonus AudioBox Studio - HD7 High Definition Headphones - M7 Microphone - Samsung S10+ - Xiaomi Mi TV Box 3 4K - XGIMI H1 1080p Projector DLP - Specta 265x150 Motorized Auto Projector Screen - AVR Pioneer VSX-921 - Wharfedale Diamond 5.0 set - Klipsch R-100 SW Subwoofer

• bende böyle bir cevap alacağımdan korkuyordum açıkçası

İki oyunda da kamerayı istediğiniz gibi çevirebilir ve de isteyen ufak bir mod ile FPS kamera açılarıyla bile oynayabilir.

Kimseyi eleştirmedim. Sadece ufak bir hatırlatma yaptım o kadar. Konuya da bir daha uğramayacağım için /rage moda girip sallayacak arkadaşlara duyurulur.

böyle bir başlık daha önceden açılmıştı fakat aramalarda bulamadım sanırım kaldırılmış o yüzden tekrar açıyorum

diablo II
    fallout II
    sacred
    neverwinter nights 1-2
    dragon age origins
    dungeon siege II
    torchlight
    spellforce II
    Kings bounty

bu oyunlardan
    diablo 2
    fallout 2
    titan quest
    dragon age
    torchlight
    oyunlarını bitirdim, diğerleri nasıl oyunlar? ilk hangisinden başlamalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: melih81

quote:

diablo II
    fallout II
    sacred
    neverwinter nights 1-2
    dragon age origins
    dungeon siege II
    torchlight
    spellforce II
    Kings bounty

bu oyunlardan
    diablo 2
    fallout 2
    titan quest
    dragon age
    torchlight
    oyunlarını bitirdim, diğerleri nasıl oyunlar? ilk hangisinden başlamalıyım?

spellforce ve kings bounty biraz daha strateji gibi oyunlardır hatta stateji ile rpgnin birleşimidir diyebilirim dungeon siege torchlighta benzer ama biraz daha questlerle dolu sacred ise içlerinden en özgür olanlarından oynanış olarak hepsi birbirine benziyor aynı mantık yani neverwinternights ile ilgili açıklamaları yukarıdaki arkadaş yapmış zaten eğer başlamak istiyorsan neverwinter nights 1-2 deneyebilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Escape from Tarkov [ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Magicka denen oyunu oyna sonra bana hayir dua et boyle super bi oyun yok:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Aegwynn-

Magicka denen oyunu oyna sonra bana hayir dua et boyle super bi oyun yok:)

magicka dediğin oyunun rpg ile alakası yok ortada bir hikaye yok hikaye diye bize yutturulmaya çalışılan şeyle de görevlerin bi alakası yok ama evet eğlenceli bir oyun ama sadece eğlenceli bir oyun mesela super meat boy da eğlenceli bir oyun bukadar yani fazlası yok...
  • Sanitarium da izometrik. Oyun baştan sona ürkütücü, ama hikaye çok güzel bağlanıyor sonunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

magicka indiriorum simdi tourchlightta oynadım ama bir yeden sonra mapler sıktı.
    diablo2 indirdim grafikler malum sarmadı ama icimde hep bi istek var rpg oynamak icin artık grim dawn ve diablo 3 cıkana kadar bisiler bulucaz

torchlighttan sıkıldıysan magickaya yaklaşma bile magicka3 günde bitebilecek bir oyun fakat ben bikaç saatten sonra sıkıldım çünkü ortada bir hikaye yok
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.