maksatını söylesen daha anlaşılır olacak? iso'yu neden nrg yapacaksın? çünkü nrg bir nero formatıdır. aynı şekilde nero iso biçimini medya ortamına kaydebilir.
sorunun ne?
swat 4 oyununu ındırdım 2 cd olarak dosyaların uzantısı iso 1.cd sorunlu iso yu nrg yapınca düzeliyormus ondan yapmam gerek lütfen yardım eden okadar ındırdım
nero ile de nasıl nasıl yapıdığını anlatsaydın bari nero ile demek kolay
aşağıdaki gibi uzantıları göster de. sonra dediğin dosyanın, mesela "dosya.iso" yazanı "dosya.nrg" olarak değiştir. bir dene bakalım... olmazsa geri alabilirsin yaptığın değişikliği nasıl olsa
quote:
Orjinalden alıntı: cok_yasa_kamil
quote:
Orjinalden alıntı: ßyCaNeR
yokmu yardım ya
aşağıdaki gibi uzantıları göster de. sonra dediğin dosyanın, mesela "dosya.iso" yazanı "dosya.nrg" olarak değiştir. bir dene bakalım... olmazsa geri alabilirsin yaptığın değişikliği nasıl olsa
Bu yöntem işe yaramaz. Dosya uzantısını değişterebilirsin ama içerik aynı kalır çalışmaz.
Yapman gereken .iso formatında olan arşivin dosyalarını çıkar sonra nero ile image olarak yazdır. Çıkarttığın dosyaları cd çekiyormuş gibi neroya at. Yazdırma seçeneklerinden cd veya dvd rom değil image writer ı seç. Yazdırmaya başlayınca .nrg dosyasını nereye kaydedeceğini sorar.
haklı olabilirsin. ben sadece zararı olmayacak bir fikir verdim konu açılmışken, şöyle birşey de var, nrg2iso programı var. o da işe yarıyor. tersi iso2nrg de olabilir...
ısoları cd ye cekıp nreo ıle ımaj al en masraflı en zahmetlı ama sonuca olusabıleceğın bır yol
nero yu çalıştır. kalıbı diske yazdır ı şeç. iso olan medya kalıbını bul ve yazdırma aygıtını image recorder olarak değiştir. yazdırma başladığında sana dosya ismini soracaktır uzantı da otomatik olarak nrg verilecektir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme