Şimdi Ara

ISO sıkıştırma yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Elimde 39.9 Gb lık, ISO formatında Blu-ray film dosyası var. Ben bu dosyayı açıp, üzerinde değişiklik yaptıktan sonra tekrar ISO dosyasına çevirip imgburn programıyla Blu-raye yazmak istiyorum fakat orjinali 39.9Gb olan ISO dosyası açıldığında 71.9 Gb oldu ve tekrar ISO yaptığımda boyutu düşmedi yine 71.9 Gb oldu ve bunu 50 Gb lık boş blu-raye yazdırmam imkansız. Günlerdir bunun çözümünü arıyorum ama bulamadım. Orjinal dosyayı ISO dan çıkartıp üzerinde değişiklik yaptıktan sonra yine orjinal boyutunda (39.9 gb) ISO yapmak istiyorum. yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı? Teşekkürler.



  • Ultra iso programını kullanabilirsin, orjinal dosyayı açıp işini hallettikten sonra kaydedebilirsin eğer boyut artıyorsa ultra iso da iso dosyası sıkıştırma özelliğide mevcut değişikliği yaptıktan sonra sıkıştırarak kaydedebilirsin.
  • Zaten değişiklik yaptıktan sonra ultra iso programıyla tekrar iso yaptım ama boyutu artmıştı. tekrar iso dosyasını ultra iso ile sıkıştırarak tekrar isz formatında kaydettim ama sadece 1 GB farketti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.