Şimdi Ara

İSO dosyasını Nero ile dvd'ye yazdırmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
9.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.İnternetten sıkıstırılmıs 56 mb boyutunda windows 7 ultimate 32 bit indirdim.Ama sıkıstırılmıs oldugu icin nasıl kurulacagını bilmiyorum.Bilgisayarımda nero 7 essentials yüklü.Nasıl yapacağımı anlatırsanız sevinirim.Teşekkürler.

• Görüntüyü diske yaz(burn image to disk) diye bir seçenek var onla yapacaksında o nasıl bir sıkıştırmadır oyle 56 mb orasını aklım almadı. 56 mb olduguna emınmısın 560mb falan olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XP bile sıkıştırılmış minimum 300mb gördüm. Sen bide Win 7 Ultimate 32 Bit i mi sıkıştırılımış 56MB indirdin bi hata felan vardır yada içinde virüs türevleri felan olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirit88

Görüntüyü diske yaz(burn image to disk) diye bir seçenek var onla yapacaksında o nasıl bir sıkıştırmadır oyle 56 mb orasını aklım almadı. 56 mb olduguna emınmısın 560mb falan olmasın

Hayir 56 mb.winrar dosyasinin icinde iso var ve 2.382.473.216 bayt :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nexus38

XP bile sıkıştırılmış minimum 300mb gördüm. Sen bide Win 7 Ultimate 32 Bit i mi sıkıştırılımış 56MB indirdin bi hata felan vardır yada içinde virüs türevleri felan olabilir.

Winrar dosyasinin icinde 2.382 gb :)

• O zaman nero ile .iso dosyasını Kalıp Dosyasını Yazdır yada yukardaki arkadaşın dediği gibi Burn Image To Disk seçeneklerinden hangisi varsa onunla yazdırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: internationalnet

Merhaba arkadaşlar.İnternetten sıkıstırılmıs 56 mb boyutunda windows 7 ultimate 32 bit indirdim.Ama sıkıstırılmıs oldugu icin nasıl kurulacagını bilmiyorum.Bilgisayarımda nero 7 essentials yüklü.Nasıl yapacağımı anlatırsanız sevinirim.Teşekkürler.

İndirmiş olduğunuz 56 MB'lik Windows 7 bozuktur.

Windows 7 32 Bit 2.9 Gb'dir.. Nero ile açtığınız DVD'ye direk olarak yazacaktır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Exe'yi Mpg'ye çevirme veya Avi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Merhaba arkadaşlar.İnternetten sıkıstırılmıs 56 mb boyutunda windows 7 ultimate 32 bit indirdim.Ama sıkıstırılmıs oldugu icin nasıl kurulacagını bilmiyorum.Bilgisayarımda nero 7 essentials yüklü.Nasıl yapacağımı anlatırsanız sevinirim.Teşekkürler.

Windows 7 32 Bit 2.9 Gb'dir.. Nero ile açtığınız DVD'ye direk olarak yazacaktır..
    Merhaba bencede bozuktur çok uğraşırsınız,tavsiyem pm de

• quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

quote:

quote:

Merhaba bencede bozuktur çok uğraşırsınız,tavsiyem pm de

Bozuksa yuklenmez mi?

• Boot Bile etmez düzgünce kurmak varken neden hatalı olanlarla uğraşıyorsunuz *
  • quote:

Boot Bile etmez düzgünce kurmak varken neden hatalı olanlarla uğraşıyorsunuz *

Denemek istiyorum.Denesem dvd'm boşa mı gider eğer dosya bozuksa?
  • quote:

quote:

sanmıyorum 2.4 gb kac tane siteye baktım 32 bit ultimate 2.4 gb :) zaten suan baska bir sitedende indiriyorum
  • Sanirim en sagliklisi normal dvd'den win7 kurmak :s

• quote:

Sanirim en sagliklisi normal dvd'den win7 kurmak :s

Ben Flash Disk ile kuruyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_45892475/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Sanirim en sagliklisi normal dvd'den win7 kurmak :s

Ben Flash Disk ile kuruyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_45892475/tm.htm

Deneyecegim ama flash bellegi formatlamak nedir nasil yapilir tam anlamadim orayi.

• Arkadaşlar bşr akrabam getirecekti Windows 7 orjinal dvd'sini ama görüşemedik bende bu görüşemediğimiz süre zarfında trial indirmeye karar verdim.İndirdikten sonra 90 gün kullanım süresi var.Bende internetten indirdiğim etkinleştirme programlarıyla 90 günlük süreyi sınırsıza çevirebilirim sanırım :)
  • Windows 7 Enterprise 32 Bit sürümü kurulu şuan bilgisayarımda :) Sırada bu 90 günlük deneme süresini sınırsıza çekmek var :) Sonrada Türkçe yapmak.
  • Bilgisayar türkçe ama hala bir sorunum var :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.