Şimdi Ara

iso dosyasını nasıl açaçacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • iso dosyasını nasıl açaçcağım arkadaşlar

• Soruyu birazdaha açarsan nasıl açacağını söylerim ama Açıkçası ne demek istediğini anlamadım.
  • iso dosyası Nero'nun Cd yazmak için kullandığı kısayoludur. Örnek olarak Sen bir CD'yi kopyalamak için hazırlarken bilgisayarındaki hangi dosyaları ne şeklilde(data-music-vs) nasıl hangi hızla kopyalayacağını seçersin. Bu cd'yi kopyalamayı bitirdikten sonra nero sana bu işlemi bir daha yapma ihtimaline karşı yaptığın işlemleri saklaman için xx.iso dosyasını saklamak istermisin diye sorar. Sende farklı bi zamanda aynı seçenekleri tekrarlayacağına bu dosyaya tıklarsın tüm seçenekler hazır halde önüne gelir sana Write yada Ok demek kalır.

Sorunu doğru anlamışımdır umarım.
  • netten çektiğim bir iso dosyası 520 mb
    bunun cd halinde olduğunu yazıyor
    heralde bunu nero ile yazdırmam lazım önce dimi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • winiso programiyla extract yapabilirsin. ya da nero ile yazdirabilkirsinde. hata
    virtual cd lerlede calistirabilirsin. :))
  • Sevgili albenilim. Bir iso doyasını CD'ye yazdırmak için önce o iso dosyasına mouse'un sağ tuşuyla tıklayıp birlikte aç diyeceksin. Eğer birlikte aç diye bir ibare yoksa sadece "aç" demen de yeterli. (windows 98 kullanıyorsan shift tuşuna basılı tutup sağ tuşla bir sefer tıklarsan "birlikte aç" seçeneğini görebilirsin.) Daha sonra açılan pencerede "listeden program seçmek istiyorum" deyip açılan listeye "nero burning rom" programını eklemen gerekiyor. Bunu nasıl yapacağını da biliyorsundur büyük ihtimalle. Ancak dikkat etmen gereken bir nokta var. iso dosyasını "nero smart smart" programıyla değil, direk olarak program dizinindeki "nero burning rom" programıyla açman gerekiyor. daha sonra nero programı çalışacak ve sana da direk "Burn" demek kalacak. :)

Eğer iso dosyasını harddiske açmak istiyorsan winrar yardımıylaz zip dosyası açar gibi kolaylıkla açabilirsin. Umarım yardımım dokunur. Bol şans.

• CD ye yazdırmadan önce bu ISO dosyası üzerinde değişiklikler yapmak isterseniz, dosya eklemek, çıkarmak vb.
    http://www.winiso.com adresinden indireceğiniz winiso yu kullanabilirsiniz.

• ISOBUSTER PROGRAMINI KULLANMALISINIZ.BU PROGRAM .İSO UZANTILI DOSYALARI İSTERSENİZ .DAT İSTERSENİZ .MPEG DOSYALA HALİNE ÇEVİREBİLMEKTE ; TÜRKÇE DİL DESTEĞİ VAR VE FREEWARE KULLANIM SUNMAKTADIR. www.isobuster.com programın başka bir özelliğide CD-RW 'larda CD'ye defalarca yazdığınız bilgilerde görünmeyenler var ise bu program CD içersindeki TRACK leri okuyup tüm bilgileri görmenizi sağlıyor. KESİN DESTEK-İSTANBUL
    nero nun image drive diye bi eklentisi var. senin kurduğun nero sürümünde bu varsa onu aktif hale başlat/programlar/nero/install image drive bişi çıkar onu kur makinene ve iso dosyasının üzerinde sağ tıkla birlikte aç menüsünde nero image drive seçeneği bul ve o şekilde aç..
    nero image drive makinene sanal olarak bir cd-rom daha açacağı için cd ye yazıp tekrar cd-rom a takmak gibi bir dert ve zaman kaybıyla uğraşmayacaksın. daha kullanışlı olacaktır. ayrıca image ını alacağın cd leride bu şekilde makinende tutabilir ve istediğin an içeriğine ulaşabilirsin. ben kullanıyorum sana da tavsiiye ederim. zaten senin sorunun çözüm yollarından birisde budur.kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk_ -- 12 Mart 2005, 22:23:42 >
  • arkadaşlar teşekkürler hepinize okudum daha önce iso nasıl çalıştırılır ama hiç iso dosyası ile iş yapmamıştım
    yinede sorayım dedim .
    bilenlerle bilmeyenler bir olurmu hiç
    sağoun var olun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.