Şimdi Ara

iso dosyası ziplenmiş açıyorum.yine zip görünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet internetten indirdiğim iso kalıbı zip dosyasını açıyorum.yine zipli şekilde duruyor.iso şeklinde açmıyor , yardım

• nası yani? çıkardığın dosyanın uzantısı da .zip mi? Eğer öyleyse o zip dosyasını açamıyor musun?
    Biraz daha ayrıntı verirsen iyi olur
  • İNDİRDİĞİMDE CD005105.ZİP , OLARAK GÖSTERİYOR.(ZATEN ZİP DOSYASI, AMA ISO ŞEKLİNDE BOOTABLE OLMASI İÇİN.)EXTRACK CD005105 DİYORUM , BU DEFA CD005105.İSO WİNZİP ARŞİVİ OLARAK GÖSTERİYOR.YANİ HEP WİNZİP ŞEKLİNDE GÖRÜNÜYOR HALBUKİ KALIP ŞEKLİNDE GÖRÜNMESİ GEREKİR.İNDİRDİĞİM SİTEDEN DOLAYI DEĞİL BİLGİSAYARIMDAN KAYNAKLANAN BİR ŞEY OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM
  • uzantısı .iso ise sorun yok demektir. winzip dosyası olarak gözükmesinin nedeni .iso uzantılarını açan başka bir programın olmadığı içindir. Daemon Tools ile ile doyayı açıp sanal sürücüde kullanabilirsin. yada nero ile cd'ye yazdırabilirsin
  • TAMAM UZANTISI .İSO OLARAK GÖRÜNÜYOR AMA WİNZİP DOSYASI.BU ŞEKİLDE CD YE YAZDIRIRSAM BOOTABLE OLMAZ Kİ. ZATEN DE WİNZİP RESMİYLE GÖSTERİYOR DOSYAYI AÇTIKTAN SONRA DA.

DAHA ÖNCE AYNI DOSYAYI İNDİRMİŞTİM AMA
  • winzip dosyası olarak göstermesinin hiç bi anlamı yok ki. bu sadece dosyaya çift tıkladığında hangi program ile açacağını belirler. o iso dosyasını cd o şekilde atarsan çalışmaz bi CD yazma programı kullanman lazım. Örneğin Nero da kalıbı yazdır diyip dosyayı açarsan Nero iso dosyasının içeriğini olduğu gibi CD'ye yazar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.