Şimdi Ara

İsminiz Yazılı Tosla Kart 1 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
278
Cevap
13
Favori
28.763
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • madhane kullanıcısına yanıt
    Bugün geldi benim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WinchesteeR kullanıcısına yanıt
    Benim 10 gün oldu gelen giden yok

• alpermete A kullanıcısına yanıt
    DAGITIMDAN DONDU - ADRESINDE YOK

:))

Bunu yazmışlar, tekrar randevu al dedik bakalım nolacak.

• Arkadaşlar bugün kuryenet kartı teslim etti ve beni ‭0 (212) 401 36 66‬ bu numaradan aradılar. İhtiyacınız olur diye düşündüm çünkü kuryenete ulaşmak ne mümkün.

• Karta başvuru yapabilmek için banka kartıyla 20 lira yükledim. Neyse sorunsuz yaptık 1 lira ücret kesti. Kalan ücreti geri karta atacağım kimliğini doğrulamamız için banka hesabından 1 TL de olsa para yükle diye uyarı veriyor. 20 lirayı paradan saymıyor herhalde saçma sapan işler. Canlı desteğe bağlanacağım sorunumu anlatmak için 10 dakika bekletiyor, 1 lira da olsa daha şimdiden pişman oldum uğraştığıma çok kötü bir sistemleri var. Bu işi en iyi Papara yapıyor kesinlikle sistemleri çok iyi ve çok daha profesyonel. Bunların yaptığı çocuk işi resmen..

• 'Limitler sana yetmediyse artırmak mümkün! Kendine ait bir banka hesabından para yükle ve hemen limitlerini artır. 1 TL yüklesen bile olur! Banka hesabından para yüklediğinde artık “Doğrulanmış Toslalı” olacaksın. Yeni limitlerini görmek için “Limitler ve Ücretler” sayfasına göz atabilirsin.' okumayı bilmek güzel şeymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 29 Mayıs 2020; 0:10:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim millet laf sokmaya çok meraklıdır. Güya boş kale gördü mü kaçırmayacak..

İsminiz Yazılı Tosla Kart 1 TL

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Banka hesabından 500 tl de yatırsan olmaz , beni dinle tekrardan hesabı 1 tl yatır toslaya ama gönderirken açıklama kısmına AKÖDE yaz hesabın doğrulanacak. Bende dalga geçiyorlar sanmıştım ama değilmiş . Tekrar söylüyorum hesabına ücret göndereceksin açıklama kısmına AKÖDE yazacaksın bu kadar.

Dediğimi yap

• quote:

Orijinalden alıntı: D. B. Cooper

Banka hesabından 500 tl de yatırsan olmaz , beni dinle tekrardan hesabı 1 tl yatır toslaya ama gönderirken açıklama kısmına AKÖDE yaz hesabın doğrulanacak. Bende dalga geçiyorlar sanmıştım ama değilmiş . Tekrar söylüyorum hesabına ücret göndereceksin açıklama kısmına AKÖDE yazacaksın bu kadar.
    Hayatımda bu kadar saçma bir şey görmedim dediğiniz gibi, az önce bana da aynı cevabı verdiler canlı destekten. Yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim yarına kaldı artık Akbank kullanmıyorum EFT de işlemez bu saatte

Dostum hersey cok acik ama sen tam anlayamamissin. Banka kartindan toslaya para gondermekle olmuyor dogrulama islemi. Parayi gonderecegin banka hesabindan once toslaya 1tl de olsa para aktarman gerekiyor, havale ya da eft seklinde, ondan sonra hesabin toslada dogrulaniyor ve o hesabina para cekebiliyorsun. Sacma olabilir belki ama adamlar yazmis bunu yapman gerektigini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 29 Mayıs 2020; 1:29:13 >
    ne demek hocam elimden geldiğince yardımcı olmaya calısıyorum bilgim olan konularda, insanlar bilmesine rağmen yazmıyor.
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    Hocam evet kabul ediyorum ama banka hesabından yükle deyince insanın aklına kartla yükleme geliyor, transfer yöntemi dese her şey çözülecek aslında. Yukarıdaki birisi de sapla samanı karıştırıyor, herkes ayrı bir alemde anlayacağınız

• D. B. Cooper kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef eski forum ruhu yok, bilmeyene de ters bakmak gibi bir davranış türedi son zamanlarda

• Kart geldi ama kullanmadan çöpe gidecek sanırım. 3 ay önce hattımı değiştirdim. Karta 2 hafta önce başvurdum akbank ile hiçbir işlemim olmadı bu başvuruya kadar. Hb de satın alma yaparken kod gelmedi onun yerin hat değişikliği uyarısı geldi. Mh yi aradım bilgileriniz eksik şubeye gelmelisiniz diyor. Umarım içinde ki parayı geri çekebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kampanyaavcı

'Limitler sana yetmediyse artırmak mümkün! Kendine ait bir banka hesabından para yükle ve hemen limitlerini artır. 1 TL yüklesen bile olur! Banka hesabından para yüklediğinde artık “Doğrulanmış Toslalı” olacaksın. Yeni limitlerini görmek için “Limitler ve Ücretler” sayfasına göz atabilirsin.' okumayı bilmek güzel şeymiş.
    Doğrudan gittim ilgili maddeyi buldum kopyaladım yazdım, bunu okuyup anlayamıyorsa benim suçum ne. Hiç bir yerden araştırmadan sitesine girip bakmadan direkt gelip buradan soruyorlar sürekli. Bu mu forum kültürü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar kartın durumunu öğrenmek için takip numarasını nereden görülüyor? Canlı hizmet çok yoğun cevap verirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Evet maalesef eski forum ruhu yok, bilmeyene de ters bakmak gibi bir davranış türedi son zamanlarda
    Aynen hocam hak veriyorum size.
  • 25 Mayıs'ta aldım, bugün teslim edildi. 26 Mayıs'a kadar zaten bayramdı, 3 gün çok hızlı oldu. Burada yazılanlardan sonra beklemiyordum.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.