Şimdi Ara

İsminin Anlamı Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Henüz 2 günlük bir bebeğim var kız bir bebek ve bir isim düşünüyorum elimde ki isimler hira, mira gibi anlamsız isimler benim istediğim isminin manası güzel olan isimler forum donanımın kalitesi de biliyorum bir çok siteye de baktım buradaki gibi ama istediğim bir ismi bulamadım. Sizlerden gelen isimleri aklımda bir anket yaparak güzel bir isim çıkarmaya çalışağım. Lütfen kızıma güzel bir isim koyalım.

Ve ismi verirken lütfen akılda kalıcı, okunuşunda sorun olmayan ve modern isimler vermeyi düşünelim. İşsizlerin gelip baltalamasını istemiyorum. Burada ufak kızım için güzel bir isim arıyorum. İsmini tavsiye eden kişiyi de büyüyünce anlatıcam. Güzel bir hatıra olacak bizim için sizlere bir de onu tasvir edecek bir resim ekliyorum.

İsminin Anlamı Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasankaymak02 -- 29 Aralık 2014; 19:13:21 >

• cemre , sara , akide bunlar benim hoşbulduğum isimler sizin düşündüğünüz hira ve mira isimleride çok güzel bu arada tebrik ederim sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşamı olur inşallah
  • yudum, irem
  • hasankaymak02 H kullanıcısına yanıt
    doğa.
  • Kesinlikle Buse

Allah analı babalı sağlıklı huzurlu büyütsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 1 Ocak 2015; 9:36:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.