Şimdi Ara

İsmini hatırlayamadığım yabancı bir sanatçı ve şarkısı. Tekno-pop türü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 gündür aklıma takılmakta ve bulamıyorum. Sarışın bir bayan tekno-pop karışımı bir şarkısı vardı. MTV türkiyede filan denk gelmiştim, şarkı anında yanında bir erkek vardı parmaklarını birleştirerek ortasından yeni bir bölüme geçiyorlardı. Sürekli sahnenin değiştiği bir klip renkli eleman atlayıp zıplıyordu.
    Umarım açıklayıcı anlatabilmişimdir :)

Hadi bakalım yardımlarınızı bekliyorum.

2. olarak: Saçlarını kısa kestirmiş bir bayan(bununda saçları sarıydı ilginç bir saç kesimi vardı) tekno-pop türünde bir şarkısı vardı. Org çalıyordu ayakta.

İkisinden birini bilen çıkan umarım..

PS: björk'ü aramıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufeba -- 31 Mayıs 2011; 11:29:42 >

• İlk şarkı;

The Ting Tings - Shut Up and Let Me Go

İkinci şarkıda The Ting Tings'in ama hangisi hatırlayamadım bakarsın Youtube'dan...

Edit: İkinci şarkıda, The Ting Tings - Hands

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cuz I Got High -- 31 Mayıs 2011; 11:32:53 >
  • Saolasın görkem çok hızlı oldu :)
    Seviyorum donanım haberi...
    İkinci şarkı farklı aynı kişi değillerdi.
    Bu tür müziğin türü nedir?
  • İlkini bulduk..

İkincisi için extra: Bu bayan gotik bir tarzda giyiniyordu biraz punkçı gibi Saçları çok kısa önden sanırım uzundu hatta saçının bir tarafı kesik olabilir tam hatırlamıyorum. Gözlerinin etrafı pembe mor karışımı bir renk ile boyanmıştı gözlerinin etrafı maske gibi... ORG çalıyordu ayakta yaninda başka biri daha vardı sanırım bateri çalan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufeba -- 31 Mayıs 2011; 18:55:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.