Şimdi Ara

İSMİNİ BULAMADIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • SHORT VİDEOLARLA KARŞIMA ÇIKTI KISA Bİ KESİT Tİ 3 KİŞİ 2 KARDEŞ 1 ARKADAŞ GALİBA DÜŞMÜŞ BİR UÇAĞIN İÇİNE GİRİYOLAR UÇAKDA DOLAR YÜKLÜ OLMASI LAZIMDI O ESNADA KARGA YADA KUZGUN DÜŞEN UÇAĞUN PİLOTUNUN YÜZÜNÜ YİYOR HARAKETLENİN CE YAŞIYOR DİYE BAĞIRMAYA BAŞLIYO. YANLIŞIM YOKSA KARLI BİR ORMANLIĞ DÜŞMÜŞ UÇAK HEPSİ BU KADAR... GÜNLERDİR ARIYORUM BULAMADIM YARDIM EDİNİZ LÜTFEN

​Bahsettiğin film, 1998 yapımı "A Simple Plan" (Basit Bir Plan).

​Neden Bu Film?

​Anlattığın detaylar filmle birebir örtüşüyor:

​Karakterler: İki kardeş (Hank ve Jacob) ve onların bir arkadaşı (Lou) karda yürürken düşmüş küçük bir uçak buluyorlar. ​Para: Uçağın içinde tam 4.4 milyon dolar nakit para var. ​O Korkunç Sahne: Uçağın içine girdiklerinde bir karga/kuzgun ölü pilotun üzerinde duruyor. Karakterlerden biri yaklaştığında kuş havalanıyor veya hareket ediyor, o esnada pilotun yüzündeki dokular koptuğu için pilot sanki yaşıyormuş veya hareket ediyormuş gibi bir illüzyon oluşuyor. Bu da karakterlerin kısa süreli bir şok ve panik yaşamasına neden oluyor. ​Film Hakkında Kısa Bilgi ​Yönetmen: Sam Raimi (Örümcek Adam serisinin de yönetmeni). ​Oyuncular: Bill Paxton, Billy Bob Thornton ve Bridget Fonda. ​Konu: Parayı bulduktan sonra "kimseye söylemeyelim, baharda karlar eriyene kadar saklayalım" diye bir plan yaparlar. Ancak açgözlülük, korku ve güvensizlik işleri çok kanlı bir noktaya sürükler.

​Küçük Bir Not: Eğer izleyeceksen uyarayım; sahne bir macera filmi gibi başlasa da aslında oldukça karanlık ve psikolojik derinliği olan bir dram-gerilimdir.

​Bu filmin tam olarak aradığın film olup olmadığını teyit etmek ister misin? Eğer istersen filmi nereden izleyebileceğine dair güncel platformlara bakabilirim.

​Tüm uygulamaların işlevlerinden eksiksiz şekilde yararlanabilmek için Gemini Uygulamaları Etkinliği'ni etkinleştirin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• donanımhaber forum
    Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz | DonanımHaber Forum
    https://forum.donanimhaber.com/adini-hatirlayamadiginiz-filmleri-buraya-sorunuz--31599917

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.