Şimdi Ara

İsmek Gitar Kursları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kurs hakkında bir bilgisi olan var mı ben birkaç yıldan beri gitar çalıyorum çok iyi olmasam da kötü değilim ama böyle düzeni seven biriyim kendi kendime bir yere kadar oluyor sanki birinin yardımıyla daha iyi yerlere gelebilirim nota bilgim falan da yok ayriyetten kursa vericek paramda

Şimdi bu kurslar hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız varsa bilgilendirme yaparlarsa çok makbule geçer. Tavsiyelerinizi bekliyorum..

• Ucretsiz degil miydi ismek? Git birkac kere faydasi olacagini dusunursen devam edersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen ucretsiz gitmek lazim aslinda daha once gidenler yokmu??

• Hocam gittiğiniz semte bağlı olarakta değişir.çok kişi olursunuz.Kişi başına düşen ilgi az olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lopster -- 17 Temmuz 2015; 19:42:39 >
  • Gidersem Findikzade Muzik İhtisas merkezine gidicem.

• İstanbulda mı acab bu kurslar ?
    Bursa'dayımda ben
  • Hocam dersler giriş seviyesi gitmeyin. Selim Işık elektro gitar metod vs. kaynaklardan öğrenin daha iyi. Ben gittim zamanında hoca kursun ortasında bırakıp yurtdışına kaçmıştı ayrıca... neyse hocam gitmeyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ankara ingilizce kursu
    2 yıl önce açıldı
    İsmek dil kursları nasıl
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 1 gün gittim 2. Gün gitmedim. Gitarı eline ilk defa almış çoluk çocuk var. Küçük bi oda çok fazla öğrenci. 4 5 defa gitarımı vurdular hocaya ben biliyorum bir şeyler demiştim, bana birkaç teknik gösterir misin demişti

• Hadi ya ben yinede gitmek istiyorum ama hocam o kadar mi kotu ya ozel olarak baya pahali zaten universiteye hazirlaniyorum bide ona para harcayamam liseden sonraya kalir oyle

• quote:

Orijinalden alıntı: -brs-

Hadi ya ben yinede gitmek istiyorum ama hocam o kadar mi kotu ya ozel olarak baya pahali zaten universiteye hazirlaniyorum bide ona para harcayamam liseden sonraya kalir oyle

Hocam internetten öğrenebilirsiniz selim ışık öner yavuz vs.vs

• Biraz geç yazdım kusuruma bakma Ben yinede bir kayıt yaptırmayı düşünüyorum ortam çok kötüyse gitmem en kötü napalım. Ama hocaların iyi olduğunu duydum genelde gelen insanlardan dolayı kaynaklanıyor sanırım insanların beğenmemesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.