Şimdi Ara

İsmek Bilişim Teknolojileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanırım 2008 yılıydı.Web Tasarım kursuna gitmiştim.Photoshop 'ın temelini ve biraz da html 'i öğrenmiştik.En son da pek etkileşimli olmayan basit bi anasayfa yapmıştık.Çoğu kişi bırakın web tasarımı, bilgisayar kullanımı ile ilgili çözmesi gereken sıkıntılar vardı.

1 hafta önce ne var ne yok diye açtığımda Bilişim Teknolojileri bölümünü gördüm.
    Php,Mysql,Ağ Temeli ve Programlama gibi dersleri gördüm.Sonra modüllere girdim biraz öyle benim önceden gittiğim gibi de olmayacak sanırım.

Donanım konusunda sıfır olduğum için donanıma gitmeyi planlıyorum.İstanbul 'daki arkadaşların da haberi olsun dedim.Bakılırsa 4-5 yılda çok geliştirmişler.

Son 1-2 yıl içinde bu bilişim teknolojilerine 'de giden var mı?

not: kategori sıkıntısı çok çektim en son da buraya yazayım dedim.

edit: kayıtlar 5 eylül

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3rminator -- 21 Ağustos 2013; 23:09:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: t3rminator

Sanırım 2008 yılıydı.Web Tasarım kursuna gitmiştim.Photoshop 'ın temelini ve biraz da html 'i öğrenmiştik.En son da pek etkileşimli olmayan basit bi anasayfa yapmıştık.Çoğu kişi bırakın web tasarımı, bilgisayar kullanımı ile ilgili çözmesi gereken sıkıntılar vardı.

1 hafta önce ne var ne yok diye açtığımda Bilişim Teknolojileri bölümünü gördüm.
    Php,Mysql,Ağ Temeli ve Programlama gibi dersleri gördüm.Sonra modüllere girdim biraz öyle benim önceden gittiğim gibi de olmayacak sanırım.

Donanım konusunda sıfır olduğum için donanıma gitmeyi planlıyorum.İstanbul 'daki arkadaşların da haberi olsun dedim.Bakılırsa 4-5 yılda çok geliştirmişler.

ismek kurslarına geçen dönem katılan varmı web tasarımla ilgili durum ne acaba gidilir mi yoksa zaman kaybı mı, özele mi gitmek lazım bilgisi olan varsa memnun oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kitaphaber

quote:

Orijinalden alıntı: t3rminator

Sanırım 2008 yılıydı.Web Tasarım kursuna gitmiştim.Photoshop 'ın temelini ve biraz da html 'i öğrenmiştik.En son da pek etkileşimli olmayan basit bi anasayfa yapmıştık.Çoğu kişi bırakın web tasarımı, bilgisayar kullanımı ile ilgili çözmesi gereken sıkıntılar vardı.

ismek kurslarına geçen dönem katılan varmı web tasarımla ilgili durum ne acaba gidilir mi yoksa zaman kaybı mı, özele mi gitmek lazım bilgisi olan varsa memnun oluruz.

Donanım fikrimi değiştirdim ben İnternet Programcılığı 'na gideceğim sanırım.PHP 'yi kendim çalışmaktan ziyade orada genel öğrenirsem daha hızlı giderim.

Web Tasarım 'da görsele dayalı da bir şeyler gösteriyorlar bence sen de İnternet Programcılığı 'na bir bak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.