işine bak sen. seni ilgilendiren bir durum yok burda.. |
İsmail Saymaz : Pekçok Avrupa Ülkesi Gezdim Sokakta Ne Köpek nede Kedi Gördüm (3. sayfa)
-
-
Olay bu uygulanıyor dediğin şeylerin uygulanmaması zaten. Barınağı olmayan, kısırlaştırma yapmayan binden fazla belediye var. Bugüne kadar ne zaman barınak açılsa "para harcatmayız" dediniz. Bunun yerine var olan yasayı uygulatma konusunda bize destek verseydiniz, merdiven altı üretim, köylerdeki köpeklerin aşılanması ve kısırlaştırılması, yasa dışı çetelerin köpeklerine karşı mücadele gibi konularda şu anda bile ses etmiyorsunuz. Üstüne bunlara ses ettiğimiz için bizlere köpek"sever" diyorsunuz.
Şimdi bunları görmezde gelip, "yasa kusursuz uygulandı ama sonuç alınmadı" diyorsunuz çünkü bu olmasa orta noktayı bildiğiniz halde farklı şeyler istediğiniz argümanlarınız zayıflayacak.
Mesela mülteci konusunda yasalara göre kaçak göçmen, sigortasız mülteci işçiler falan yasak. Ama gerçeği sen de biliyorsun. Yani sadece "yasa var" demeyin.
-
Adam yamyam mı yoksa sadece Afrikalı olduğu için mi yamyam diyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünyanın en fakir ikinci ülkesi Mali.
Mali'de yaşayan adam sokakta köpek mi olur diyor.
İlkelliğini buradan anla işte;
x (formerly twitter)🇹🇷Hakan Hamdi Ünal🇹🇷 (@Jarnac_) on Xhttps://x.com/Jarnac_/status/1736387071869083651?t=zSwmcAZC79CkHVBiwpIR8Q&s=19 -
bir kişi bunu dedi diye bunu tüm maliye mi mal ettin? vay be. ne zeka varmış sende...
-
Malili bir Afrikalı bile senden daha medeni.
-
bence senin canın benle kavga etmek istiyor.
-
Bence onlar yiyordur sokak hayvanlarını.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İspat koyuyorum. Dünyanın en fakir 2. ülkesi Mali bile sizden daha medeni,. noldu rahatsız mı oldun yine gerçeklerden?
-
muhtemelen....
-
Dünyanın en fakir ülkesi bile sokakta köpek mi olur diyor.
Konu kilit.
-
daha önceki konulardaki argümanlarını gördüm. onlarda komikti. bu da komik. adamlar fakirlikten yemiştir muhtemelen o hayvanları. 1 kişinin dediğini tüm ülkeye mal etmen de ayrıca komik..
-
Nedeni basit hocam. Sizin simdi anlamaya gonlunuz yok ama insan dogasi geregi pratik zekasini koruyabilmek icin kedi kopek gibi hayvanlarla ic ice yasamalidir. Kedi ve kopeklerin sokaklarda olmadigi Amerika, Avrupa gibi ulkelerin insanlarindaki pratik zeka seviyesini bir dusunun. Hepiniz bu adamlarda da hic kafa yok diye alay etmiyor musunuz zaman zaman? Kediyi kopegi toplayip zaten 3 gram akli olan Halk'in zekasini iyice 1 grama dusurmek istiyorlar da ondan!
-
Masum köpek diyordun noldu? Neye göre masum dedim ona da cevap yok.
Dünyanın en fakir ülkesi Mali 'de bile sokak köpeği yok aha videosu var bir tane sokak köpeği yok, adam çıkmış tüm Mali 'ye mi mal ettin diye rezil kepaze mesaj atıyor.
Fikirlerin çürük ve ilkel.
Zuhaha muhaha mesajların da seni kurtarmıyor bence sen bu kafayla forumu terk et hiçbir şeye cevap veremiyorsan ne işin var burada??
-
sana hesap mı vericem? nerde olup nerde olamayacağım benim bileceğim bişey. sen kendi işine bak. benim fikirlerim ilkelse seninkiler de aptalca... anca 5 yaşındaki çocukların fikri var.
sende algılama sorunu var bunu anladım. diğer konularda olduğu gibi. orda da anlattım sana ama o kadar çok akape trollüğü yapıyorsun ki anlamamakta ısrarcısın.
1 kişi böyle video çekti diye niye tüm ülkeye mal ediyorsun? anlayışın mı kıt? bilale anlatır gibi söylüyorum sana.
-
Yiyoruz demiyor, sokakta köpek yaşar mı diyor.
Senin uydurman doğru olsa bile köpek yiyen Mali'li Afrikalılar bile sokata köpek yaşamaz diyor.
Var artık ilkelliğini buradan hesap et.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X