Şimdi Ara

ismail kartal sizce ne yapar başarılı olurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bildiginiz üzere ismail kartal takım başına geçti belki cidden şaka ama gs ye gülerken aglancak duruma geldik sinirden dün aksamdan beri uyiyamadim sinirden dün kü real macini bile adam gibi seyredemedim
    4.yıldızı takamazsak bu yıl ve olduki bu yıl gs takarsa 4.yıldızı 3.temmuzdan beri savundugumuz özellikle ben bu adam bu taraftara nasıl bi huzur vercek çok merak ediyom bu ismail kartal bi halt yiyemez belki 3.cü olur ya zaten feneri ilk 2 ye sokmak teknik le alakalı deil fenerin ve gs nin ölüsü bu ligte her zaman kafada olcakları için sezon bitip fener 2.ci olur sa bile bu başarı deildir şurda kim olursa olsun 2.ci yapar

• Aziz Yıldırım'ın açıklamalarından sonra anlaşıldı ki bence FB'de hocanın çok önemi yok. Eğer FB şampiyon olursa İsmail Kartal değil yönetim başarılıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya zaten fener veya gs de ilk 2 ye sokmak başarı deilki 1.ci olmak zaten fener le gs illaki çok enteresan bi durum olmadıgı sürece bunlardan biri veya 2 si ilk 2 de olcak bu teknik başarı deil ha bak aykut varken o başarılıydı neden dersen 3.temmuz sürecinde oyuncu kaybı olup takımı ayaktta ttuttu 2.ci oldu ama öle bi dönemde herkez feneri ilk 4 dısında bekliyodu şimdi gelelim bu kartala bu resmen azizin piyonu oldugunu kabul etmiş adam daha basın toplantısında konuşamıyo 2 lafı getiremiyo 40 küsür yaşında adam ilginçç 2.ciyiz bu yıl malesef
  • Şimdiden bir şey söylemek doğru olmaz başarılı olup olamayacağının ilk sinyallerini Olympiakos ile 16 Ağustos Cumartesi günü oynayacağımız hazırlık maçında göreceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • castraelectro'ya katılıyorum , hazırlık maçından sonra sağlıklı yorum yapabiliriz.
  • Aziz baba kadroyu yapar ismail kameralara poz verir ne kadar başarılı olur poz verirken orasını göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Aziz baba kadroyu yapar ismail kameralara poz verir ne kadar başarılı olur poz verirken orasını göreceğiz.

hahaha. "haberim yokmuş gibi çek" e bakacaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    11 yıl önce açıldı
    s
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şampiyon yapacak seneye avrupa olursa onla beraber başarı gelecek. Uplarsınız sonradan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok tecrübesiz işi çok zor. Sadece göreceği baskıyı kaldırmak bile başlı başına bir iş ayrıca görünen A.Y işine karışacaksa sık sık takımda kaos başlar. En kötü karar kararsızlıktan iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.