Şimdi Ara

İSMAİL AĞA TARİKATININ LİDERİ MAHMUD EFENDİ HAYATINI KAYBETTİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
1
Favori
13.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim toplum nedense toplum olmamak için var gücüyle çalışıyor. cemaat tarikat siviltoplum örgütü vs vs hiçbirine karşı değilim. hiç bir şekilde de lider seviciliğimde yoktur. ülkemizde ki tek sorun hukuk sisteminin bozukluğudur. bugün ki ekonomik krizin bile sebebi hukuksuzluktur.

Bir cemaat ülkenin hukuk sistemi ile oynayabiliyorsa burada ki asıl sorun cemaat değil hukuk sistemidir. Dahası bu ülkede hukuk hiç bir zaman olmamıştır zaten. Cemaatlere karşı çıkıldığı kadar hukuksuzluğa karşı çıkılmış olsa baya baya düzelmiş olurduk.

Başkasına yapılan hukuksuzluğa ses çıkardığımız zaman düzeliriz ki bu bizim toplumda artık mümkün değil bence.

Ölen şahsa gelince. İnanan biri olarak adaletle yargılanacağına inanıyorum. Orası artık ona kalmış. Arkasından sövmek saymak ağız lakırtısından öteye gidemez.

• Bastım bloğu geçtim. Size de tavsiyemdir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yotundaşi kullanıcısına yanıt

E ona bakarsan Erdoğan da Fethullah Gülen'in elini öpmüştü?

• Nasıl beğendin mi güzel olmuş dimi.Beğenmediysen söyle valla degıstiririm hiç üsenmem 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RaNCeR91 kullanıcısına yanıt

O bilmiyor ama senin gibi kula kulluk edenler herseyi biliyor.

kitap onunuzde acip okuyun neden milletin azina bakiyorsunuz, hepiniz aynisiniz.

birilerine efendi hazretleri demeyi cok seversiniz, doganiz bu sizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @asau

Chp'nin ne diyeceğinin derdi sana mı düştü?

Bunlar da hasta mıdır nedir?

• Kız çocuklarını okula göndermeyin dememiş miydi bu adam? Gördüğüm müritlerinin hepsi de Atatürk, Cumhuriyet düşmanı kişiler. İrtica ile anılacak biri.

• cubbeli 1 top yanmaz kefen hediye eder artik İSMAİL AĞA TARİKATININ LİDERİ MAHMUD EFENDİ HAYATINI KAYBETTİ 

• Eli kanlı bir tarikat lideriydi. Hem de müftü katlinin azmettiricisi olarak.

https://www.odatv4.com/guncel/camide-planlanan-sir-olum-diyanet-kimden-yana-209994

İSMAİL AĞA TARİKATININ LİDERİ MAHMUD EFENDİ HAYATINI KAYBETTİ
    İSMAİL AĞA TARİKATININ LİDERİ MAHMUD EFENDİ HAYATINI KAYBETTİwww.hurriyet.com.tr
    Elini Üsküdar’dan çek diyen müftüye 5 kurşun
    https://www.hurriyet.com.tr/gundem/elini-uskudar-dan-cek-diyen-muftuye-5-kursun-5304267

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 24 Haziran 2022; 16:41:34 >

• Devletler ile dinler ebedi rakiptir, dünyanın hiçbir yerinde iyi anlaşan devlet ve dinler olmaz, gücü yettiğinde biri diğerini yönetir, yönlendirir. Covid hastalığını Vatikan çözmedi, Almanya ve Abd'deki doktorlar, şirketler çözdü bunun farkında olmanızı tavsiye ederim.

Osmanlı'da da hangi dinden, kültürden olursa olsun din adamları Avrupa'daki din adamlarının yaşadıkları kötü sonlarını yaşamamak için padişahlara karşı ciddi bağlılık ve sadakat sürdürmüşlerdir. Çünkü Avrupa'da Krallara rest çeken din adamlarını, krallar er yada geç ortadan kaldırıyorlardı ne yapıp ne yapamayacaklarına sürekli daha fazla karıştıkları için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 24 Haziran 2022; 13:59:28 >
  • kırmızımercimek kullanıcısına yanıt

bir fotoğraf var bu konuda ama teyit.org tarafından doğrulanmamış. dahası islamda el öpme yok.

• İSMAİL AĞA TARİKATININ LİDERİ MAHMUD EFENDİ HAYATINI KAYBETTİ 

İSMAİL AĞA TARİKATININ LİDERİ MAHMUD EFENDİ HAYATINI KAYBETTİBatuhan Tezeltwitter
    “Sith tarikatının son lideri, değerli alim, mutasavvıf ve ömrünü Sith ilminin yayılması için harcamış İmparator Darth Sidious’u sevgi, özlem ve rahmetle anıyor, tüm müritlerine sabır ve dayanma gücü diliyorum.”
    https://twitter.com/batutezel/status/1540011643178024961
  • Cenaze töreninden bazı bilgiler;

-Sabah saatlerinden itibaren Fatih camisi bölgesinde her sokak ve caddeler temizlendi.Gün boyunca Fatih camisinde kuranı kerim okundu.

-Cenazeye birçok ülkeden gelen oldu,yer bulamayanlar camilerde misafir edildi.

-Cenaze namazına mahşeri bir kalabalık katılım gösterdi.Sokaklar ve caddeler dolup taştı.

-Cenazeye Cumhurbaşkanı Erdoğan'da dahil olmak üzere birçok siyasi isim katıldı.Erdoğan'ın cenazede çok üzgün olduğu görüldü.

-Cenaze namazı sonrası Mahmut Ustaosmanoğlu'nun oğlu Ahmet Ustaosmanoğlu ise babasının son vasiyeti olarak ismailağa cemaatinin yeni liderinin Hasan Kılıç'ın olmasını istediğini cemaate duyurdu ve ismailağa cemaatinin yeni lideri Hasan Kılıç oldu.

Cenazeye CHP eski milletvekili İlhan Kesici'de katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan cenaze namazı sonrası yaptığı konuşmada "Kendisini 65-66 yılından beri tanıyorum.Fatih camisinde verdiği vaazlarla büyüdük,o zamanlar imam hatip öğrencisiydim.Kendisinin ilminden çok faydalandık" sözleriyle tamamladı.

• Allah rahet eylesin. İnanana, sevene, takip edene allah sabır versin.

Benim için sıradan bir insandan farkı yok.

Oraya giden çoğu siyasetçi için de durum aynı. Bana kalırsa seçim yatırımı olarak görüyorlar cenazeleri.

• baskaların özgürlüğü benim özgürlümü kısıtlarsa buna özgürlük denilmiyor yaptıkları zaten anayasal suçtur 2.fetö vakasını yaşanırsa sizin yüzünden nice ömer halisdemirler şehit olacak bunun vebali boynunuza inşallah

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.