Bildirim
İşletme - Nasıl ders çalışmalıyım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Merhaba, yardımcı kitaptan ziyade online olarak bilgisayar, tablet ve akıllı telefonlardan çalışabileceğinwww.sinavadogru.net 'i tavsiye edebilirim. Açıklamalı sorular ve ünite özetleri bulunuyor.
Alternatif olarak aklında bulunsun.
Derslerinde başarılar.._____________________________ Sınava Doğru - AÖF Online Sınav Merkezi -
quote:
Orijinalden alıntı: pennyroyaltea
Dikey geçiş ile işletme 3.sınıftan başladım 8-9 tane ders var bunlara nasıl çalışacağım yardımcı kitaplar varmış hangisini tavsiye edersiniz. verilen kitaplara hiç bakmadan geçenler varmış yardımcı kitapla. yardımcı olun ..
ders calısma
olsun bıtsın
_____________________________ Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir... -
Merhaba,
Ben her dönem tüm Murat Yayınlarından kitap alıyorum ve AÖF kitaplarını alıyorum. Murat tan konulara ve testlere çalışıyorum, AOF kitaplarında da sadece testlere çalışıyorum.
Bu şekilde ders bırakmadan geçtim hep senin içinde faydası olur belki_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: burc_oker
Merhaba,
Ben her dönem tüm Murat Yayınlarından kitap alıyorum ve AÖF kitaplarını alıyorum. Murat tan konulara ve testlere çalışıyorum, AOF kitaplarında da sadece testlere çalışıyorum.
Bu şekilde ders bırakmadan geçtim hep senin içinde faydası olur belki
varol, sadece 35 liralık kitabı alsak yeter limi birde iki liraya satılan soru kitapçığı var.
ekleme: arkadaşım var benden bir sınıf üstte, murat yayınları her sene güncelleniyor mu yoksa arkadaşımdakini alsam geçen senenin murat yayınlar kitabı. bu sene işimi görür mü bilginiz varmı bu konuda acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimscare -- 23 Ekim 2013; 19:36:54 >_____________________________ -
quote:
Merhaba,
Bu şekilde ders bırakmadan geçtim hep senin içinde faydası olur belki
Bütün dersler tek kitapdamı birde ben dikey geçiş olduğum için farklı dersler oluyor galiba normal 3. sınıf ile ona göre özel bir kitapmı var?_____________________________ -
Anladigim kadariyla arkadasindan kitabi alip sen calisacaksin bence o kitabi yanina alip bi murat yayinlari burosuna ugra son cikan murat yayinlarinin kitabi ile karsilastir paran cope gitmesin. ayni olabilir ama her yil soru icerigi degisiyor diye biliyorum cunku her yil yeni basiyorlar
Ben soru kitapcigi almiyorum cok soru kafa bulandiriyor, muratta her unite 2 sayfa ve 60-100 arasi sorusu var ben onlara calisiyorum. Bide Aof kitaplarindan o unitenin sadece testlerine calisiyorum.
Asiri derece calismak yada cok kaynaktan calismak kafa bulandirmaktan baska birsey yapmiyor, yeni sisteme gecildikten sonra murat tutturamadi falan deniyor ama ben yine de bildigimden sasmadan devam edeyim dedim son donem 6 derside birakmadan gectim rahat rahat._____________________________ -
Butun dersler tek kitapta olmuyor cunku alttan dersin olabiliyor yada ekstra ders secip ustten ders alabiliyorsun, genel olarak donem dersleri bellidir ve murat yayinlari sadece o donemin derslerinin oldugu tek bir kitap cikarir. Ben olan derslerimi bu sekilde tek kitapta aliyorum, icinde olmayan ekstradan derslerimi de tek kitap halinde yine murattan aliyorum. Tek ders kitapları 4-5 TL civarinda. _____________________________ -
quote:
Anladigim kadariyla arkadasindan kitabi alip sen calisacaksin bence o kitabi yanina alip bi murat yayinlari burosuna ugra son cikan murat yayinlarinin kitabi ile karsilastir paran cope gitmesin. ayni olabilir ama her yil soru icerigi degisiyor diye biliyorum cunku her yil yeni basiyorlar
Ben soru kitapcigi almiyorum cok soru kafa bulandiriyor, muratta her unite 2 sayfa ve 60-100 arasi sorusu var ben onlara calisiyorum. Bide Aof kitaplarindan o unitenin sadece testlerine calisiyorum.
Asiri derece calismak yada cok kaynaktan calismak kafa bulandirmaktan baska birsey yapmiyor, yeni sisteme gecildikten sonra murat tutturamadi falan deniyor ama ben yine de bildigimden sasmadan devam edeyim dedim son donem 6 derside birakmadan gectim rahat rahat.
eyvallah hocam dediklerinizi dikkata alacağım.hatta şimdi kitabı almaya çıkıyorum evden, büro zaten otobüsle 45dk yol gitmem gerekiyor.yenisini alsam aynı hesap yol parası vs..ek olarak benim 3 ders toplu kiptapta tok ben 5. yarıyıla 3.sınıftan kaydoldum. olmayan kitaplarıda alayım değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimscare -- 24 Ekim 2013; 13:57:16 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt