Şimdi Ara

Işletim sistemi ve cihaz kıyaslama.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok kararsız ve bir o kadarda tecrübesizim.Bu gibi sorular ile bir çok defa karşılaşmışsınızdır tahmin edebiliyorum yalnız yinede bilgi ve tecrübelerinize çok ama çok ihtiyacım var.
    Öncelikle her birinizden özür dileyerek cevaplarınızı almak istediğim konuma giriş yapıyorum.

İki farklı işletim sistemi (wp8 & ios) cihazlar olan, ip5s 16gb & lumia 1020 arasında kalmış bulunmaktayım.
    Şuanda taka diye adlandırdığımız bir zanzung :) cihaz kullanmaktayım (yani bu kadar zor durumdayım, yalnızca alo'ya yarıyor)...
    En acilinden bir cihaz aramaktayım.

Bu iki telefon ve işletim sistemlerini şuana dek hiç kullanmamış biri olarak körcahil yardımınıza muhtacım..
    Boyutları hemen hemen aynı olmakla birlikte otururken kalkar iken iphone çok daha cazip geliyor yalnız lumiada cezbetmiyor değil.

Sizlerden istediğim bu 2 cihazı iyi bir kıstas ile beni aydınlatmanız.

Şimdiden her birinize teşekkür ediyorum ve aynı konu iphone bölümünde de bulunmakta.
    İyi forumlar..

• M4RLB0RO kullanıcısına yanıt
    Dostum ben iksindende kullandım gerçi wp na daha yeni geçtim ama olsun. Şunu soylim 5s şu an için kullanılacak en iyi telefon uygulama zengiliği, kalitesi falan ama çok pahalı eğer param var hiç sorun yok diyosan git al ama ne olursa olsun hakketmiyo. 1020 ye gelince eğer fotoğraf çekmeye bayılırım olmazsa olmaz diyosan olabilir wp nin gelişeceği yanları var uygulamada olsun telin bazı kullanımlarında olsun küçükte olsa eksikleri var. Senin için kamerası iyi olsun stabil olsun diyorsan git 925 al 1020 den aman aman farkı yok 1000 lira fazla vermeye değmez o parayı vereceksen git iphone al..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki 5s Windowsphone ile kıyaslanamaz bile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıcılıkta ikiside mükemmel fakat wp platformunda uygulama sayısı ve çeşidi ios a göre düşük yeni bir sistem olmasına rağmen çok şey geldi gelecekte ios u geçeceğine inanıyorum . Fakat şuan en alınası telefon 5s.

• 5s alacak param olsa ipad min+lumia alırdım. Telefona iki milyar vermektense hem çok iyi bir telefon hem de harika bir tabletim olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mudeb

5s alacak param olsa ipad min+lumia alırdım. Telefona iki milyar vermektense hem çok iyi bir telefon hem de harika bir tabletim olurdu.

Çok mantıklı.

• quote:

5s alacak param olsa ipad min+lumia alırdım. Telefona iki milyar vermektense hem çok iyi bir telefon hem de harika bir tabletim olurdu.

Çözüm budur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

süpersin dostumm
    iphone 5s almak vardı aklımda.. ama bu fikir hoşuma gitti.
    şuan ipad mini lere bakıyorum

• mavzerturk M kullanıcısına yanıt
    En mantıklısı o dostum. Hem WP8 hem IOS kullanacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Klee -- 24 Aralık 2013; 18:49:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.