Şimdi Ara

İşletim sistemi kurdum ancak BİOS sorunu var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PC toplattım,
    'sistem kuralım mı ' dediler 'yok kolaysa siz söyleyin ben kurarım' dedim. onlarda 'zaten hdd sıfır olduğu için CD tak direk onu görecektir' diyerekten 'tamam ben kurarım dedim' ve pc yi aldım.

CD taktım ve işletim sistemini kurdum ( Windows 7 ultimate ). Sonra anakartın cd sini taktım bir sürü kurulması gereken şeyler vardı bende geç vakit olduğundan bir kaçını kurdum. Pc resetlendi ancak bios ekranı çıkmadan direk işletim sistemi açıldı..
    Kafa karıştırmamak adına, atıyorum yeni pcde sistemi kurdum driverların hiç birini kurmadım diyelim. Pc yi baştan başlatınca bios ekranı gelir mi gelmez mi ? ( sorunum anakartta mı diye merak ediyorum ).şimdilik bu sorunun cevabını alırsam yeterli.. .aşama aşama sorunları sizlerle paylaşırım

• gelmez
    senin anakartta sorun yok normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: chantypes30

gelmez
    senin anakartta sorun yok normal

cevap için teşekkür ederim öncelikle üstad..

Peki format atmak istediğimde pc açılırken f1,del vs basıyoruzya bunun için o açılıştaki ekranın olmasına gerek yokmu ? ben şu haldeyken bios ayarlarının yapıldığı ekrana girebilir miyim yani ?

İkincisi, şöyle diyebilir miyiz? anladığım kadarıyla açılıştaki o görüntü opsiyonel istersen görürsün, istersen görmezsin onun içinde bir ayar mı var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guy-x -- 18 Haziran 2013; 12:31:43 >
  • şimdi bios a girmen için açılışta del e yada delete ye basacaksın görüntü die bahsettiğin hani şu asus msi gigabyte casper filan yazan ekran ise onu biostan ayarlıyorsun full screen logo mu ne yazıyor olması lazımdı
  • chantypes30 C kullanıcısına yanıt
    evet üstad dediklerini kastettim. cevabımı da almış oldum sayende...tekrar teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.