Öncelıkle selamunaleykum arkdaslar . Benim bir sorum olacak ;
Benim lenovo z580idepad bir laptopum var işletim sistemi win8 ben buna win7 ye yukeyecektım ve bana bir arkdas harddisk win 7 yi kaldıramayabilir yani destekleyemeyebılır dedi ne derece dogudur arkdaslar
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
güzelim win8 varken win7 ne yüklüycen
quote:
Orijinalden alıntı: Fearles80
Benim lenovo z580idepad bir laptopum var işletim sistemi win8 ben buna win7 ye yukeyecektım ve bana bir arkdas harddisk win 7 yi kaldıramayabilir yani destekleyemeyebılır dedi ne derece dogudur arkdaslar
Yok öyle birşey Windows 95 bile yüklersinde çok gereksiz bence,ben bu aralar Win8 Pro Lisans almayı düşünüyorken senin win7 ye inmek istemeni garipsedim.
Win 8 hiç begenmedim win 7ye devam bana kalırsa win8 aynı vista gibi bir geciş olacak vistayı kullanmadan 7ye geçmiştim şimdi yeni cıkan win 8 li ve cogu notebooklarda bios ve boot devre dışı bırakıldıgı için dvd den yada usbden windows kuramıyorsun ama windos ortamında bütün sürücüleri silip kaydedip cıkarsan direk bios acılıyor ve orda da gerekli ayarları yapıp dvd den yada usbden win 7 yi kurarasın son model win8 li bir notebook 7yi kaldırmaz desteklemez diye bir olay yok
Birde arkadaslar benım wifi düşük çekiyor bazı yerlede ise hiç çekmıyor yanımda kı arkadasın laptopu full çekiyorr size bu programsalmıdır.. ?
bende windows8 aldım kullanamadığım için windows 7 yükledim hdd desteklemez diye birşey yok..
Wifi sıkıntıları genelde donanımsal oluyor. Son zamanlarda notebook'unun içini açıp temizledi isen kablolarda sıkıntı olabilir.
quote:
Öncelikle win 7 kaldırmaz diye bir olay yok neden dönmek istedin anlamadım windows 8 win 7 den çok daha hızlı ve güvenli
kardes wifi düşük çekiyor programsaldır diye win7 ye donuyorum laptopu daha 1 hafta önce aldım lenovo z580 wifi düşük çekiyor bazı yerlerde hiç çekmıyor yanımda kı arkdasım kı full çekiyor benım pc wifi gormuyor bılee
quote:
kardes wifi düşük çekiyor programsaldır diye win7 ye donuyorum laptopu daha 1 hafta önce aldım lenovo z580 wifi düşük çekiyor bazı yerlerde hiç çekmıyor yanımda kı arkdasım kı full çekiyor benım pc wifi gormuyor bılee
Wi-fi kartının modelini araştırdın mı hiç ?
yok kardesim hiç aklımdan bile geçmedi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme