Şimdi Ara

İşletim Sistemi Hataları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Benim Bilgisayarımda Hatalar Var Ve Benim En Nefret Ettiğim Hata İse Şu;

(NFS MW 2 A Criterion Game İçin)
    C:\Program Files (x86)/EA Games\Need For Speed Most Wanted\HAWAII\TRK_UNIT187.BNDL(Ve Dahasıda Var.)
    An error occurred while trying to copy a file:
    The source file is corrupted
    Click retry to try again, Ignore to skip this file(ot recommended), or Abort to cancel installition.
    |DURDUR| |YENİDEN DENE| |YOKSAY|
    Hatanın Kısaca Türkçesi:Bir Dosyayı Kopyalamak İçin Çalışırken Bir Hata oluştu:Kaynak Dosya Bozuk.

Arkadaşlar Bu Hatayı Neredeyse her Oyunda Yapıyor Ve Ardıardına Bitmek Bilmiyor.Hepsini Yoksay Yapınca Oyunda Eksiklikler Meydana Geliyor.Oyunları Başka Bilgisayara Kurmayı Denedim Yine Aynı Şey Oldu.Oyunu İndirdiğim Siteden Kaynaklandığını Sanıyordum Ancak Diğer Üyeler Hiç Böyle Bir Sıkıntı Yaşamamışlar.Ancak Sorunun Benim Bilgisayarımdan Kaynaklandığını Sanmıyorum Çünkü Bilgisayarımın Herşeyi Yerli Yerinde.İşte;

Ram:16GB(Genelde Ram'den Kaynalacağını Söylüyorlarda)
    İşlemci:AMD Phenom(tm) II X4 955 Processor 3.20GHz
    Sistem Türü:64 bit İşletim Sistemi-Windows 7 Ultimate
    Ekran Kartı:Sapphire 1GB hd6850 Ekran Kartı
    Derecelendirmem:5,9

Arkadaşlar Önemli Bir İkinci Sorunum İse Bilgisayar Birdenbire Mavi Oluyor Ve Yazılar Çıkıyor Sonra On'ar On'ar Sayılar Artıyor Ve 100 Olunca Bilgisayar Reset Atıyor.
    Üçüncü Önemli Sorunum İse Genellikle Oyunlara Crack Kopyalarken Klasör Kullanılıyor Hatası Veriyor Ve bu Hata Yeni Ortaya Çıkmaya Başladı.
    Açıkçası Bilgisayrımda Kopyalama Hatası Var.
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin Artık Çok Usandım Bunlarla Uğraşmaktan.

İşletim Sistemi Hataları

İşletim Sistemi Hataları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baygon43 -- 7 Kasım 2012; 19:21:07 >

• Korsan oyun indirme, sorun falan kalmaz.

Orijinalden alıntı: csenel

Korsan oyun indirme, sorun falan kalmaz.

Abi Oyunlar Pahalı Napalım Bizde Orjinal Oyun Oynamak İstiyoruz Güzelce Ama...
  • Korsana destek vermiyoruz, baştan söyleyelim. Soruna gelince benim bilgisayarım sağlam demeyi bırakıp test edin. Önce harddiski hdtune ile bad sektör vs. kontrol ettikten sonrada ramleri programla teste sokun. Resimleri de buraya eklerseniz bakarız.
    Kasa:Feel Hurricane2, Psu:Corsair TX650W, Anakart:Gigabyte GA-Z77-D3H, Ram:2x4 Gb Corsair V. DDR3 1600 MHZ XMP, İşlemci:İntel 3570K Ekran Kartı:Zotac GTX 670 2 GB , Monitör: Samsung 2232BW 22" 2 ms, Soğutucu:Ximatek Aegir HDD:Corsair 60 GB SATA3 SSD, Seagate 1 TB sata2 7200 rpm, Seagate 320 GB sata2 7200 rpm
  • oyunu başka bilgisayarda denedin mi çalışıyormu diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: hd4650

oyunu başka bilgisayarda denedin mi çalışıyormu diye

Evet...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 9888

Hocam torrentten indirdikten sonra torrent uygulamasini tamamen kapatıp öyle deneyin

Doğru Dedin Arkadaşım Ama Bunu da Denedim Bilgisayardaki Herşeyi Kapattım Sadece O Açıktı Yine Olmadı Crack Yaparken Oluyor Daemon Tools'un Crackini Yaparkende Oldu...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.