Şimdi Ara

İşlerin daha iyiye gideceğinin garantisi yok ve bu çocuklarımızı almaya zorlamamız gereken bir risk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Şimdi daha az acı çekme, bunun “kabul edilebilir” bir acı seviyesi olduğu anlamına gelmez, çünkü doğan kişi bu şartları kabul etmediği için hiçbir acı kabul edilemez ve koşullar kötüleşirse acı artabilir (ki bu her zaman mümkündür). Hatta insanların borç, düşük ücretler, yeni-sömürgecilik, yetersiz/kötü niyetli liderlik, sivil özgürlüklerin çözülmesi, devlet gözetimi ve kontrolü, hızla artan yaşam maliyetleri gibi farklı şekillerde aynı miktarda veya hatta daha fazla acı çektiğini iddia ediyorum. konut, sivil huzursuzluk, finansal istikrar eksikliği, kurumsal sorumluluk eksikliği, ekonomik kargaşa, çevresel bozulma, 9-5 iş bulma ve işte tutunmanın genel stresi ve monotonluğu vb. illaha Küresel bir savaş veya soykırım olması gerekmez, kitlesel ıstırabın meydana gelmesi için, bunların hepsi yine de olabilir ve bunlar kitlesel ıstıraptır.

İşlerin daha iyiye gideceğinin garantisi yok ve bu çocuklarımızı almaya zorlamamız gereken bir risk değil. O zamana kadar yaşanacak acılar ve gerçekleşse bile oraya ulaşmak için verilen mücadeleden bahsetmiyorum bile. İyimserliğin kendisinde yanlış bir şey olmasa da, bu felsefeyi, şu anda zararlı olan koşulların kendiliğinden düzeleceği ve bunun yerine tam tersi olabileceği iddiasıyla üremeyi haklı çıkarmak için uygulamamalısınız."

•  

• çalışmaktan geberiyorum şuan

keşke hiç varolmasaydım

• Burasi haric herhangi bir yerde de bunlari yaziyormusun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • No pain, No Gain.

Çalış daha sert çalış, çünkü hiçbir şey fakirliğin acıttığı gibi canını acıtamaz!

• Hepkazanan kullanıcısına yanıt

Evet.

• Insanno8693 I kullanıcısına yanıt

Çalış ama üreme.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ömer Hayyam12 kullanıcısına yanıt

olur görürsem söylerim.

2 çocuğum var, 800bin dolarım var.

sen garip görüşlerini kendine sakla bence.

yalnız yaş 40dan sonra çocuk yapmaya karar verdiğinde, işte o an jeton düşecek ama geri döndürelemez döngünün içinde olacaksın.

Link at bakim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Garip değil ama senin empati ve öngörme yeteneğin olmadığı için anlamıyorsun.

Uygarlık Yoluyoutube
    Mustafa'nın kanalı: https://www.youtube.com/channel/UCHP1INAu7BADNsIHQ-1PeOQ Giriş Müziği https://www.youtube.com/watch?v=OCZ4sue9Ugo Videolar; Pixabay adlı kişinin Pexels'daki videosu Krypto Trekker adlı kişinin Pexels'daki videosu Pressmaster adlı kişinin Pexels'daki videosu Abraham Braun adlı kişinin Pexels'daki videosu ArtHouse Studio adlı kişinin Pexels'daki videosu Kelly L adlı kişinin Pexels'daki videosu RODNAE Productions adlı kişinin Pexels'daki videosu Kindel Media adlı kişinin Pexels'daki videosu Peter Fowler adlı kişinin Pexels'daki videosu Luciann Photography adlı kişinin Pexels'daki videosu Alexander Bobrov adlı kişinin Pexels'daki videosu Twicce Switzerland adlı kişinin Pexels'daki videosu Kelly L adlı kişinin Pexels'daki videosu Tima Miroshnichenko adlı kişinin Pexels'daki videosu Matthias Groeneveld adlı kişinin Pexels'daki videosu cottonbro adlı kişinin Pexels'daki videosu
    https://www.youtube.com/watch?v=-Mjto4CdGy0

pm atılmıyor.

fakir değilim. fakirdim ama şuan değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Göndermeye çalıştığınız üye özel mesaja izin vermiyor.

Bunu mu anladın cevabımdan? 

izlemedim. fakirler çocuk yapmasın yazıyor. bu muhabbet hoşuma gitmiyor ve çok çocuksu bir konu. biraz yaşın ilerlediğinde farklı düşüneceğin bir konu üzerinde yaşça büyük biriyle konuşuyorsun. o yüzden beni alıntılama kardeşim daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Blok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.