Şimdi Ara

İşler istediğim gibi gitmedi... (40.000 TL ve üniversite hayali)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hedeflerim şunlardı geçen sene:
    40.000 TL bulucam.
    Tam burslu bir üniversiteyi kazanıcam.

Ve ailemi komple silicektim (manevi anlamda). Burada bana kızanlar olabilir ama bana inanılmaz kötülükleri dokundu. Babam bizi hep kemerle döverdi gibi birşey değil, cidden hayatımı kaydırdılar. Herneyse aldığım kararlar desteklenmiyordu, benim de planım buydu. Bu mesajı özel bir üniversitenin bedavaya kaldığım yurt odasından bankada öğretim param kadar param olacak şekilde yazmayı istiyordum. Ama sonradan ailem kararıma destek çıktı, çok zor dönemler yaşadım o dönem. Üniversite bölüm tercihleriyle alakalı.

Buraya niye yazıyorum bilmiyorum açıkcası, uzun zamandır kafein tüketmiyordum. Az önce nescafe gold'u fazla kaçırdım. Şuan fazla geldi biraz midem bulanıyo gibi. Niyeyse bu konu aklıma takıldı işte. (viral reklam yapmıyorum he :D)

Neyse işte internetten bir süre e-ticaret yaptım. Fırsat kovaladım, şöyle bir fırsat bulup para kazanma derdindeydim. Tam sektörüne girdim, seçip girdim sayılmaz aslında öylesine girmiştim devam ettim. Akıllı bir yatırımla çok para kazanılabilirdi. Ama kazanamadım, çünkü bir yandan başka olaylar, bir yandan sınav stresi derken zaten olmayan psikolojim iyice göçtü. Bu para kazanma maceram da başlayamadan bitti. Aslında biraz kazandım ama hedefimin ucundan bile geçmiyordu. Sonuç olarak tamamen bıraktım. Benim e-ticarete niye girdiğimi kimse bilmiyordu. Hedefim tam olarak buydu aslında. Bu konuda daha fazla ayrıntı veremicem maalesef.
    (çok iyi bir şans ile 40.000'in üzeri bile kazanılabilirdi, ama şuan uğraşacak vaktim yok. İnanılmaz bilgi sahibi oldum ilgili konuda. Konuyu söylemicem maalesef.)

Özel üniversite olayına gelelim, orayı da kazanamadım. Ama oranın bir aşağısında güzel bir yeri tutturdum.

Şuan ailemle iyi geçiniyor gibiyiz, ama problemleri halının altına süpürdük gibi birşey oldu. Eninde sonunda ortaya çıkacak yani sorunlar. Şuanlık bir de onlarla uğraşacak halim yok açıkcası, o yüzden ben de "örnek evlat" maskemi taktım bana biçilen rolü oynuyorum, ama nereye kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dont know -- 2 Mayıs 2014; 20:58:23 >

• hayırlısı be gülüm
  • Duygulandim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölümünüz ve üniversiteniz ne ? Keşke ben de sizin kadar hırslı olabilsem İstanbul veya İzmirde bir hukuk kazanmayı hayal ediyorum ben de. İlk 5.000'e girebilirsem hiç fena olmaz.
  • Ya hepsi hikaye bu 1 ayda 10.000 lira kazandımcılardan kesin şimdi birilerinin ona pm atıp nasıl 40000 lira kazanılaçağını sormasını bekliyordur. Ve kesinlikle bu parayı kazanmasını100 liralık bir cd veya kitap kazandırmıştır.

Şu yukarda yazdıklarım içimden geçenler hayatta başarılar inşallah istediğin gibi bir hayatın olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyi bi şans ile her şey olur. sorun, her daim çok iyi şansın bizle olmaması..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaLeBee

Ya hepsi hikaye bu 1 ayda 10.000 lira kazandımcılardan kesin şimdi birilerinin ona pm atıp nasıl 40000 lira kazanılaçağını sormasını bekliyordur. Ve kesinlikle bu parayı kazanmasını100 liralık bir cd veya kitap kazandırmıştır.

Şu yukarda yazdıklarım içimden geçenler hayatta başarılar inşallah istediğin gibi bir hayatın olur

Yok bulunduğum sektörü ifşa olmamak için yazamıyorum buraya. Türkiye'deki en iyi bilenlerdendim. Herhangi bir şirkete bağlılık vs. yok. Tamamen kendinizsiniz, yani sizi referansımla üye yapayım gibi bir durum için konu açmadım. Sektörü belirtsem çok rahat anlarsınız zaten herhangi birşey olmadığını ama dediğim gibi ifşa olmamak adına yazamıyorum.

Türkiye'de cidden en iyi bilen en kötü ilk 20 kişinin içine girmişimdir. Hatta o kadar ki, dönen illegal olayları bile görmeye başladım. Her türlü hırsızlık ve usulsüzlük dönüyordu. Yani sektöre hakim olacak kadar bilgi sahibi oldum kısa süre içinde. Sonuçta şans olduktan sonra loto ile de para kazanılır da demek istediğim bu değildi, gerçekten biliyordum neler yapılacağını. Ama olmadımı olmuyor, yapıcak birşey yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biz 3 girişimci toplam 200.000Tl lik sermaye ile yatırım yapılacak iş fikirleri arıyoruz.
    Buradan duyurmuş olayım, fikrine güvenen varsa yerimiz Ortaköy'de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.