Şimdi Ara

İşlenilen Matematik Konularını Unutma Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    O kadar konu işliyoruz testlerini falan çözüyorum belli bir süre sonra unutuyorum.
    Bu normal mi ?

Tekrar,tekrar diyorlar hangi aralıkla ve nasıl tekrar edilmeli dersler ?

• Matematigi unutmayi nasil basariyosun dostum anlamadim.Hadi biyo kimya edb falan neyse de mat unutmak biraz zor is:)

Bol bol soru coz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben geçen hafta denemeye girdim dershanede.Tabi YGS Mat. bitirdiğim için bakmadım kitaba.Ama ne olsun hani son konular değilde baştaki konuları unutmuşum.Yani bir şeyi hatırlıyorum.Ama tam nasıl yapıyordum onu bir türlü bulamadım.Bu yüzden bence mat. not almak değilde.Sık sık test çözmek lazım.Ayrıca ders. hocası sırf dershanediki denemelere girmeyin dedi.Yani evdede kendiniz yapın.Bu sayede sınavlara tam olarak hazırlanabilirmişiz.
  • aynen bana da oluyo bu durum. unuttum gibi geliyo ama şöyle bi konuya göz atıp ardından 1 test çözünce eski performansa dönüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElysionMaster

Matematigi unutmayi nasil basariyosun dostum anlamadim.Hadi biyo kimya edb falan neyse de mat unutmak biraz zor is:)

Bol bol soru coz.

konuyu unutmazsın ama zor soru tipleri unutulabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: boomeranq

aynen bana da oluyo bu durum. unuttum gibi geliyo ama şöyle bi konuya göz atıp ardından 1 test çözünce eski performansa dönüyorum.

Aynen aynen. Bir bakıyım eski performansıma dönüyorum ancak konular üst üste birikince ne yapacaz reyis ?

Sınav öncesi genel bir tekrar işe yarayacak mı sence ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    biyoloji ve coğrafya sorunsalı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.