Bildirim
İşlemciyi ve Rami oc yapmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Stock la 4.5 uuu kuzey kutubunda bir igloda yaşıyorsan belki
Hocam şaka biya zor stock 4 çok gurultulu ve stabil olmicak tir ilk once bir sogutucu alin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
İşlemci yanmaz ama soğutmaya yeterli gelmez ayrıca çok sesli çalışır. _____________________________ -
bu arada esprine haykırdım
tamamdır yapmıyorum şimdilik oc_____________________________ -
istersen yapabilirsin 4ghz geçmen zor.bende forumdaki en iyi fx8350 vardi 1.4v 5ghz görüyordum gel gelelim stok fan deneyim birde dedim noctua terman macun kullandim 4.4ghz 1.2v stabil yaptim ama 66 derece felan buluyordu işlemci 4.5 denedim 1.2 v geçmem gerekti 70 dereceyi geçti pc dondu işlemciye zarar verirsin 70dereceyi geçmemen lazim söyliyim +benim kasada 12 adet fan olduğu halde o sicakliklari gördüm iyi bi kasa soğutman yoksa stok fanla overclock hayal yada klima açman lazim odada sürekli 15-20 dereceye ayaliycan anca öyle ama oda elektrik faturasi pc parani geçer
+birde stok fanim 5000rmpde döndüğünü düşünürsek sürekli çalişan bir elektirik süpürgesi sesi gibi ayni

>>FULLSYSTEM OVERCLOCK REHBERİ i7 4790k Hava soğutmayla 4.8ghz<<
CPU>AMD Ryzen™5 1600X Soket AM4(16MB Cachle upto 4.4Ghz 1.3v)>MOTHERBOARD GIGABYTE X370-Gaming 5>Gpu Sapphire RX Vega⁵⁶ 8GB HBM2 Radeon™>RAM Kingston 16GB HyperX Fury Black DDR4 2400MHz CL15 1.2V(upto 3200mhz cl18 1.35v)>Case Desk Case>Klavye Motospeed CK888 NKRO Blue Switch>Monitör LG 29UM68 21:9 Ultrawide®IPS
-
amd işlemci ve amd stok fan
zaten o.c yapmasan bile sesi traktör gibi çıkıyor mübarek birde yaptığını düşün aman diyim
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -

vazgeçtim bende sistemi aldıktan sonra o fanın yaptığı ses müthiş zaten hele birşey indirirken harika :D aslında o kadarda kötü değil ama gerçekten harıl harıl çalışıyor
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: YusufKalaz00
Stock la 4.5 uuu kuzey kutubunda bir igloda yaşıyorsan belki
Hocam şaka biya zor stock 4 çok gurultulu ve stabil olmicak tir ilk once bir sogutucu alin
4.3 şuan benim 4.5e çıkarnak istiyorum soğutucu önerirmisiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı