Şimdi Ara

İŞLEMCİNİN FANI TRAKTÖR GİBİ ÇALIŞIYOR??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar intel pentium 4 CPU 3.00 GHz işlemçi aldım onunla birlikte gelen fan özellikle bilgisayar ilk açıldığında traktör gibi ses cıkarıyor belli bi süre sonra duruyor.. bana yardımcı olursanız sevinirim acaba ne yapmalıyım..

• genelde her bilgisayarda olur(benimki dahil)

pc ilk açılığında çok soğuk olduğundan fanlar aşırı ses çıkarıyor ama bir kaç dakika içinde kesiliyor ses..
    yani önemli bişey değil
  • aynı dertten ben de müzdaribim. hakkaten dooru teşhis traktör gibi resmen.ama ısınınca biras ses normale dönüo. yağlasak acaba biraz daha kesilir mi etkisi olur mu? yada benim düşüncem gidip deiştirmek çünkü işlemci fanları biras dandikmi takıolar nedir faprikadan çoğukimse dio bunu ötüyo die.
  • değiştirmeye gerek yok bence.
    arabalar da ilk çalıştığıunda ses yapar motorları...
    bu da aynı öyle.
    1 dk sonra kesiliyor zaten ses. gerk yok bence değiştirmeye.
    eğer ses 1-2 saat sürerse git değiştir, fanın bozuk derim..
    hepimizin fanları ilk açıldığında öyle olur.
  • arkadaşlar sizde de olması ne yalan söylim aslında beni biraz rahatlattı ama bunun hiç olmaması gerekir böyle olupta daha sonra fanını değiştiren arkadaş bize yardımcı olursa sevinirim
  • Fırça yardımıyla güzelce fanı temizleyip, üstünede bir güzel kontak yağlayıcı spreyle yağlarsan fanını gürültüsünü anında kesersin. Yeni fan paranda cebinde kalır
  • arkadaşlar...bilgisayar ilk açıldığında anakart işlemci sıcaklığını algılamadığı için fana fazla voltaj gönderir.Ardından sensörler devreye girip sıcaklığı algıladıktan sonra voltaj sıcaklıkla orantılı bi şekilde gönderilmektedir..
    Bende ASUS T2 kasa var hem ilk açtığım zaman hemde windowsu her yeniden başlattığımda işlemci fanı 5300!!! devirde dönüp 2 saniye sonra 1400 devirde dönmeye devam ediyo.....Önemsenecek bişey değil..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.