Şimdi Ara

İşlemcime darboğaz yamayacak ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim işlemcim amd semron 145'in çekirdek açılmış haldeki athlon iix2 4450 3.5 ghzde oc'li stabil olarak çalışıyor. Ben ekran kartı almaya kara verdim ve sizce hangi ekran kartı bu işlemciye gider darboğaz yapmayacak güzel ekran kartı önerilerinizi bekliyorum cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    BÜTÇE:200 TL
    İKİNCİ EL DE OLABİLİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak.kocal -- 23 Ocak 2014; 21:10:12 >

• olak321 O kullanıcısına yanıt
    sen naptın ya onboard ekran kartını kullanırım daha iyi oyun açsın en azından neye göre yolladınız bu ekran kartını anlamadım
  • alhttp://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-hd6570-2gd3-l-hd6570-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65476

%70 darboğaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olak321 -- 23 Ocak 2014; 21:13:02 >
  • olak321 O kullanıcısına yanıt
    tamam hocam sen yorum atma artık bu işten anlamadığın anlaşıldı sağolasın
  • iyi ama son söz olarak ben senin iyiliğini düşünüyorum ve sen beni değerlendiremezsin kimse kimseyi değerlendiremez bunları söyleme sebebim işlemci önbelleği 1 mb
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok hocam ismi benziyor fakat değil galiba zaten bu modelde çift çekirdek işlemciler yok piyasada hepsi çekirdeği kapatılıp sempron 145 olarak sunulmuş piyasaya tam emin değilim benchmark testlerinde de görmemiştim bu modeli windowsun gördüğü model athlon iix2 4450e
  • www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11202-13-20g-hd7750-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63626

Bunu alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HD7750'ye bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olak321

iyi ama son söz olarak ben senin iyiliğini düşünüyorum ve sen beni değerlendiremezsin kimse kimseyi değerlendiremez bunları söyleme sebebim işlemci önbelleği 1 mb

tamam hocam sağolasın da ne olursa olsun 1 mb diye oyun oynayamaz mıyım bu işlemciyle böyle mantık mı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: burockkcl

yok hocam ismi benziyor fakat değil galiba zaten bu modelde çift çekirdek işlemciler yok piyasada hepsi çekirdeği kapatılıp sempron 145 olarak sunulmuş piyasaya tam emin değilim benchmark testlerinde de görmemiştim bu modeli windowsun gördüğü model athlon iix2 4450e

Çekirdeği açılmış sempron o zaman.
    Bu şartlar altında en uygunu, sıfır alacaksan ,karakayanın yazdığı.
    2. el alacaksan,bulabilirsen, HD5770.

http://forum.donanimhaber.com/m_75133441/tm.htm

• quote:

iyi ama son söz olarak ben senin iyiliğini düşünüyorum ve sen beni değerlendiremezsin kimse kimseyi değerlendiremez bunları söyleme sebebim işlemci önbelleği 1 mb

youtube'da baktığımda o kadar kötü bir işlemci gibi görünmüyor.
    http://www.youtube.com/results?search_query=amd+sempron+145+games+crysis+3&sm=3
  • benim kafa şurdan karıştı yeni işlemcilerde kurallar böyle :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

quote:

Orijinalden alıntı: burockkcl

yok hocam ismi benziyor fakat değil galiba zaten bu modelde çift çekirdek işlemciler yok piyasada hepsi çekirdeği kapatılıp sempron 145 olarak sunulmuş piyasaya tam emin değilim benchmark testlerinde de görmemiştim bu modeli windowsun gördüğü model athlon iix2 4450e

Çekirdeği açılmış sempron o zaman.
    Bu şartlar altında en uygunu, sıfır alacaksan ,karakayanın yazdığı.
    2. el alacaksan,bulabilirsen, HD5770.

http://forum.donanimhaber.com/m_75133441/tm.htm

sağolun hocam peki bende teneke diye tabi edilen 400w psu var yeni psu almam gerekir mi bu kart için?
    bir de benim monitör çözünürlüğü 1280*1024 oyunları hangi detaylarda oynayabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak.kocal -- 23 Ocak 2014; 21:39:46 >

• quote:

benim kafa şurdan karıştı yeni işlemcilerde kurallar böyle :D

hocam ben ileriye dönük olsun diye 7950 almayı dusunuyodum sen direk 5450yi yollayınca dondum kaldım :D
  • 400w teneke psu ve cekırdegı acık sempron dıyorsun 7950da abes olur o sıstemde 2elden ucuz yollu 5750 5770 gts 450 gıbı kartlar bakın dahaıyı olur sıfır bıle almayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

400w teneke psu ve cekırdegı acık sempron dıyorsun 7950da abes olur o sıstemde 2elden ucuz yollu 5750 5770 gts 450 gıbı kartlar bakın dahaıyı olur sıfır bıle almayın

doğru diyorsunuz hocam zaten sonradan vazgeçtim tüm sistemi yaza komple değiştiricem inşallah bu arada 5770 alırsam 1280*1024te hangi detaylarda oynayabilirim ve bendeki psu yeter mi?
  • 5770 ıle (2gun once sattım ) ıselmcı bıraz daha ıyıydı tabı crysıs 3 oynuyordum 1920x 1080 de oyle soylıyım kalıteyı kısarak 5770 guzel karttır kalıteyı kısarsan guncel tum oyunları oynatıyor psu konusu bıraz sıkıntı olabılır ekran akrtını alır sısteme takarsın sorun cıkarrısa degıstırırsın suan ne desek farazı kalır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.