Şimdi Ara

İşlemcim sürekli yükte ne yapacağımı bilemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Intel pentium G3258 kullanmaktayım. 3.8ghz e yükseltilmiş şekilde şu anda. 4gb ram var. Sorun şu ki bilgisayarı açtıktan sonra işlemci boşta bile olsa yavaş yavaş yük artıyor ve bu miktar %49-80 arası oluyor genelde. Sürekli bu şekilde hiç düşmüyor. Ram 1.5-2gb civarı dolu oluyor genelde. Arka planda çalışan her şeyi kapattım nerdeyse.

Windows 7 64 bit kullanıyorum. Normalde antivirüs programı kullanmam. Kaspersky indirdim tam tarama yaptım birkaç şey sildi falan yine düzelmedi. Combofix kurup çalıştırdım yine fayda etmedi. Ne yapacağımı bilemedim, son çare buraya yazdım. Doğru düzgün kullanamıyorum bilgisayarımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• torata90 kullanıcısına yanıt
    OO combofix kullandıysan sıkıntı combofix bazı windows dosyalarına bazen zarar verebiliyor Sıfır windows7 kurulumu yap veyatta windows 10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 21 Nisan 2016; 17:34:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMANRUPE

OO combofix kullandıysan sıkıntı combofix bazı windows dosyalarına bazen zarar verebiliyor Sıfır windows7 kurulumu yap veyatta windows 10

Bilgisayarda çok fazla dosya var, format atmayı bir çok kez düşündüm ama bu yüzden vazgeçtim. Yedekleme gibi bir şansım var mı bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • torata90 kullanıcısına yanıt
    Diski C Ve D olarak 2 ye ayrılıksa ve dosyaların D de ise Sadece C yi biçimlendirip yükleyebilirsin
  • Up

• Antivirus yapiyor, ya da arka planda cok acik program var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mephalay

Antivirus yapiyor, ya da arka planda cok acik program var.

Antivirusu sorunu çözmek için yeni yükledim zaten. Dediğim gibi arka planda çok az açık şey var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu değerler nasıl sizce??
    19 yıl önce açıldı
    sizce sistemim nasıl?
    23 yıl önce açıldı
    Laptop sıcaklığım normal mi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • muhtemelen svchost.exe yiyor googleye svchost.exe cpu usage yaz birçok konu bulursun zaten çözümüyle alakalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

muhtemelen svchost.exe yiyor googleye svchost.exe cpu usage yaz birçok konu bulursun zaten çözümüyle alakalı

Çok teşekkürler.

• hizmetlere girip windows uptadeyi devre dışı bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

hizmetlere girip windows uptadeyi devre dışı bırak

Ayrica diski dizine ekleme ayari var yerel disklerde onlardaki tiki de kaldir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.