Şimdi Ara

işlemcim eskisinden daha çok ısınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar son 1 yıldır bilgisayarım ağırlaşmaya başladı işlemcimde termal macun olmasına rağmen ısnıma hat safada şöyle diyeyim pc ilk aldıgımda aynı anda 25 tane facebook sayfası açabiliyorum şimdi bırakın facebooku 3 4 tane web sitesi bile açsam kasmaya başlıyor işlemcinin kullanım oranları face teyken bile 70 ten aşağı düşmüyor bu işlemcinin sorunu ne bilen varsa bilgilendirirse sevinirim

• Termal macun var demişsiniz tam anlayamadım eğer aldığınızdaki termal macunu diyorsanız onu yenilemeniz gerek. Yenilendiği takdirde daha iyi bir performans alabilirsiniz. Ayrıca daha güçlü bir fan alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirliv-a

Termal macun var demişsiniz tam anlayamadım eğer aldığınızdaki termal macunu diyorsanız onu yenilemeniz gerek. Yenilendiği takdirde daha iyi bir performans alabilirsiniz. Ayrıca daha güçlü bir fan alabilirsiniz.

termal macunu yeni yeniledim 1 ay olmadı bile son 1 yıldır işlemci kasıyor yeni aldıımda üstün performans alıyorken şimdi kasması bi aksilik oldugunun göstergesi mesela şuan işlemci ısısı 50 derece
  • Uzun süre bakım yapılmayan bilgisayarlarda çeşitli sebeplerle yavaşlama olması doğaldır. Sürekli %70de çalışan işlemcinin 50 derece olması da normaldir. 50 derece termal macunda önemli bir sorun olmadığını gösteriyor. Sizin sorununuzun yazılımsal olması daha büyük olasılık. Flash player, java ve windows güncellemelerini eksik etmeyin ve malware taraması yaptırın. Format atmak daha büyük ferahlık saglayabikir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senolas S kullanıcısına yanıt
    Fanı sağlamca oturttuşsunuzdur inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Uzun süre bakım yapılmayan bilgisayarlarda çeşitli sebeplerle yavaşlama olması doğaldır. Sürekli %70de çalışan işlemcinin 50 derece olması da normaldir. 50 derece termal macunda önemli bir sorun olmadığını gösteriyor. Sizin sorununuzun yazılımsal olması daha büyük olasılık. Flash player, java ve windows güncellemelerini eksik etmeyin ve malware taraması yaptırın. Format atmak daha büyük ferahlık saglayabikir

bu dedikleriniz güncel ve formatıda yeni attım 2 ayı geçmemiştir zaten pc de cok fazla program yok malware nedir nasıl yapılır o tarama
  • evt virüs taraması yapıldı kaspersky ile dediğim gibi bu sorun 1 yıldır devam ediyor yeni bi sorun değil ama son zamanlarda cok arttı donmalar kasmalar sormamın nedeni ondandır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: senolas

quote:

Uzun süre bakım yapılmayan bilgisayarlarda çeşitli sebeplerle yavaşlama olması doğaldır. Sürekli %70de çalışan işlemcinin 50 derece olması da normaldir. 50 derece termal macunda önemli bir sorun olmadığını gösteriyor. Sizin sorununuzun yazılımsal olması daha büyük olasılık. Flash player, java ve windows güncellemelerini eksik etmeyin ve malware taraması yaptırın. Format atmak daha büyük ferahlık saglayabikir

bu dedikleriniz güncel ve formatıda yeni attım 2 ayı geçmemiştir zaten pc de cok fazla program yok malware nedir nasıl yapılır o tarama

2 ay az bir süre değil. En azından zararlı yazılım girmesi için 2 günün bile yeterli olduğunu göz önünde bulundurursak. Antivirüs yazılımları malware yakalamakta pek başarılı değiller. Malware virüse benzer şekilde bulaşan ama virüs olmayan zararlı yazılımların genel adıdır. Bunlar adware (reklam amaçlı), spyware (bilgi çalma amaçlı), ransomware (dosyalarınızı şifreleyen ve açılması için sizden para koparmaya çalışan yazılımlar), keylogger (bilgi çalma amaçlı) ve benzerleridir. Sıklıkla bağlantı kopukluklarının ve yavaşlamaların sebebi bu mikroplardır. Combofix ve malwarebytes şuan en çok kullanılan 2 malware temizleme aracı, rahatlıkla ikisini de tavsiye edebilirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: senolas

quote:

2 ay az bir süre değil. En azından zararlı yazılım girmesi için 2 günün bile yeterli olduğunu göz önünde bulundurursak. Antivirüs yazılımları malware yakalamakta pek başarılı değiller. Malware virüse benzer şekilde bulaşan ama virüs olmayan zararlı yazılımların genel adıdır. Bunlar adware (reklam amaçlı), spyware (bilgi çalma amaçlı), ransomware (dosyalarınızı şifreleyen ve açılması için sizden para koparmaya çalışan yazılımlar), keylogger (bilgi çalma amaçlı) ve benzerleridir. Sıklıkla bağlantı kopukluklarının ve yavaşlamaların sebebi bu mikroplardır. Combofix ve malwarebytes şuan en çok kullanılan 2 malware temizleme aracı, rahatlıkla ikisini de tavsiye edebilirim.

çok teşekür ederim bilgi için ALLAH razı olsun

• kaspersky(çok güçlüdür) bilgisayarın kasması için yapılmış antivirus programı combofix ile tarama yapın ve tavsiyem başka virüs programı kullanın yada benim gibi kullanmayıp kafanız bozulduğunda format atın.
  • yok antivirüs hiç kullanmam zaten bilgisayarı kasmaktan başka bişeye yaramıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.