merhaba arkadaşlar bilgisayarım hp laptop bn bunu temizlemek için söktüm termal macununu sildim(ben onun termal macun olduğunu bilmiyodum ve geri yenisini sürmedim) neyse bilgisayarda nfsyi açtım yiğenime verdim yaklaşık 1 saat filan oynadı ve geri aldım öyle abartı bir sıcaklığı yktu ama yine 40 45 filan vardı herhalde ondan sonra ben macun olduğunu öğrendim ve nfsden sonra bilgisayarı hiç açmadım termal macun aldım bi bilgisayarcıdan macun eskiydi herhalde onu sürdüm yine bilgisayarı hiç zorlamadım sadece google daydım ondan sonra gittim 10 tly yeni bir tane termal macun aldım ve sürdüm normal(açıldıktan yarım saat sonra ve hiçbir program açık olmadan sıcaklık TZ01= 40 45 filan oynuyodu arkadaşlar WARFACE dye online bi tane oyun var onu açıyorum ve benim sıcaklıklar şu şekilde oluyor
bu sıcaklığı hw monitör ile ölçtüm ölçerken (google crome,opera,skype,warface programları açıktı ) SİZCE BU SICAKLIK DEĞERLERİ NORMALMİ NORMAL DEĞİLSE NE YAPMAMAMI ÖNERİRSİNİZ LÜTTTTTFEENNNN YARDIMMMMMM
birde şunu belirtim dedim bn bilgisayarı söküp taktıktan sonra benim hdd'den ses gelmeye başladı