Şimdi Ara

İşlemcilerin CPU-Z Benchmark Sıralamaları [ANA KONU] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.292
Cevap
22
Favori
106.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nihayet beklenen islemci geldi. Evet multicore skoru artik uzun sure kirilamayacak hale gelmis bulunmakta tebrikler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TorwaK kullanıcısına yanıt
    eklendi ilk sira tebrikler.
  • overdrive ile 3.8ghze kitledim overclock değil sadece boost 2kademeli bir boost yaptığında içinde 3.7 3.5ghz değerleri 3.8ghzin altına düşmesini engelliyor bunu keşfettiğim iyi oldu sürekli turbo açık anlayacağınız ısınsada düşmüyor ve gta5de uzun süreli kullanımda 72derece oluyor stok fanla
    detay lazımsa anlatımı fotoğraflarla gösterebilirim aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

2.0 ile denedim biraz önce 9550 puan aldı :)

İşlemcilerin CPU-Z Benchmark Sıralamaları [ANA KONU]

Buda benim yeni topladiğim mini pc multide çoğu i5 tokatladim bak üstelik stok fanla
    Overclocksuz hiçbir birleşen yok hepsini köküne kadar overclockladım monitörde dahil
    Ev aldim biraz borc vardi pc satip onu kapattim mini pc dizdim simdi bunla takılıyorum
    Singleda soğutucum olsa belki seni zorlarim bazi 6700k larin single sonucundan bile iyi 200TL işlemciyle Komple Binlira yakın bi para patladi çok iyi işim görüyor bazi bileşenler sıfır bazilari 2.ci el
    Oynayamadığım oyun yok 750ti yağ gibi oynatıyor ama daha üst seviye kartlara belki darbogaz yapabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 20 Kasım 2016; 10:18:44 >

• Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    3.2ghzden 4.5ghze çıkınca athlon x4 840 kadar multicore puanına mı sahip şimdi o işlemci takılma yapmıyor mu? (bu arada stok fanla 4.5ghz iyiymiş)
  • Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    3258'e gore iyi puan almissin 4.6 sonucumuz vardi bu modelde ondan daha yuksek almissin 4.5'da.1.75 1.77 farki olabilir mi ki diyorum ben?her neyse eklendi.
  • İşlemcilerin CPU-Z Benchmark Sıralamaları [ANA KONU]

i7 6900k + h100i gtx --- OC yok bi ara 4.5ghz yapmıştım ama tekrar denediğimde olmayınca zorlamayım dedim..
    msi x99 godlike
    4x gskill 3200mhz GTZ cas 14 XMP değerinde
    1200w pc&power cooling 80+ platinum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overclockmanyağı

3.2ghzden 4.5ghze çıkınca athlon x4 840 kadar multicore puanına mı sahip şimdi o işlemci takılma yapmıyor mu? (bu arada stok fanla 4.5ghz iyiymiş)

Aynen sıfır hiç takılma yok 1080p tv var evde genelde ona takıp oyun oynuyorum istediğin her oyun videosu atabilirim ne takılma ne darbogaz imzamdaki sistemi kullanıyorum athlon x4 840 işlemci bi akrabanin oğlunda var tek çekirdek performansı çok kötü oyunlarda fps çok düşüp çıkıyor oda satıp senin işlemciden alcam diyor bana .
    Üst seviye ekran kartiyla denemedim hiç 750ti 1400mhz overclocklu kullanıyorum darbogaz takılma felan söz konusu değil
    ramler ve işlemciyide overclockladım köküne kadar monitörüde 75hertz overclockladım
    stok fanla üst değerlere çıkabilmemdeki sebeb ekran kartı isinmiyor olmasi max 50derece gördüm oda bechmarklarda kullandığım en serin ekran kartı diyebilirim .Keza mini pc önde 200mm fan ve yandada 12cm fan taktım buzdolabi gibi soğutuyor kasa içini
    4.5ghzde 80-90 arası geziyor benchlerde ama günlük 1.280v 4.4ghzde kullanıyorum 60-70 derece arasi max işlemci iyi bir soğutucu olsa gideri var aslında işlemcininde 200liralik işlemci için stok fan bile fazla
    Gerçi ariyorum bulsa Coollaboratory Liquid Ultra alıp delid yapıp 4.8ghz rahat çikarim stok fanla ama bulamıyorum Coollaboratory Liquid Ultra
    Yalan yok stok fan resim altta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 20 Kasım 2016; 11:16:43 >

• valid.x86.fr
    AMD Athlon X4 840 @ 3918.81 MHz - CPU-Z VALIDATOR
    http://valid.x86.fr/vbtfss

gaza gelip 3mhz daha hızlandırdım skoru 4172---->>4359 a taşıyorum tekrar güncellerseniz sevinirim

(3918.81 MHz(38 * 103.13 MHz))

4mhz yapınca pc başlamıyor

daha iyisini yapana kadar en iyisi bu

edit:cpu z (1.77)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overclockmanyağı -- 20 Kasım 2016; 13:3:7 >

• Overclockmanyağı kullanıcısına yanıt
    İyi değil, devamlı 70-90 arası sıcaklıkta kullanırsan 6 ayı çıkarmazsın. Not: x4 840 kullanıyorum.
  • kryeck kullanıcısına yanıt
    yok 90ı görmüyor cpu z biraz fazla abartıyor sıcaklığı max 75derece göstermişti hw monitör ve aida64
  • Overclockmanyağı kullanıcısına yanıt
    guncellendi.
  • valid.x86.fr
    CPU-Z Benchmark for Intel Core i7-6700K (1T) - CPU-Z VALIDATOR
    http://valid.x86.fr/bench/ipegyp

Mini itx kurup test aldım. Sonuc sonuctur.

• xdeliruzgar kullanıcısına yanıt
    mini itx sistemde 6700k mi var? hani mesajini okuyunca sandim soyle dusuk bir islemci cikacak ama ters kose oldum.isinma yapmiyor mu o islemci?itx sistemlerde sogutucu takmak da mesele oluyor.sonuc sonuctur degil 6700k sonucu atmissin yani biraz yuklensen en iyi 20 listesine bile girersin de iste dedigim gibi sogutma ne alemde?attiginiz sonucu kucumsemeyin atin ayni islemci ayni hiz sonucumuz olsa bile benzer puan mi almissiniz diye bakiyorum netekim senin puanda bir anormallik yok.eklendi.
  • Evet mini itx te 6700k ve fury var :))
    Hatta titanx le birlikte de kullandim.
    H80i ne kadar sogutursa o kadar sogutmasi var kasanin. Oyle cok zorlamadim 4500 de biraktim ugrasirsam nereye cikar? Denemek lazim.

masAllah fury filan mini itx degil mini canavar olmus o sistem.h80i varsa biraz gazlayabilirsin islemciyi hani daha iyi yap dediysek en iyisini yapmak zorundasin demedik oldugu kadar bizim kabulumuz bir ara denersen.
  • Denemekte sorun yok ustad deneriz. Fakat kasa kucuk bir mikrodalga firina benziyordu islev olarakta benzedi. Cok yuklenmeye gelmiyor bu tarz kasalara.
    İşlemcilerin CPU-Z Benchmark Sıralamaları [ANA KONU]İşlemcilerin CPU-Z Benchmark Sıralamaları [ANA KONU]

evet resimlerden belli oluyor pek havadar bir kasa degil ama kapagini acik birakip bi deneme yapabilirsin soyle olurundan.4.5'tan fazla cikar bence de ondan uzattim bu kadar yoksa olmuyorsa yapma.
  • İntel xeon 2683 v3 - 14 core CPU-Z 1.78 Single core 1238 - Multicore 17249
    valid.x86.fr
    Intel Xeon E5 v3 @ 2499.42 MHz - CPU-Z VALIDATOR
    http://valid.x86.fr/5w9pdk

• x5460 3.86 ghz testim. daha önce de atmıştım. yakın zamanda p45 chipset anakart alınca 4.50 ghz yapacağım. şu an elimdeki g31m es2l gibi beş para etmez bir anakart ile bunu başarmam bile yetse de ben bu işlemciyi çok seviyorum.
    valid.x86.fr
    Intel Xeon X5460 @ 3866.45 MHz - CPU-Z VALIDATOR
    http://valid.x86.fr/4zpsyb

frequency : 3.86 GHz
    single core : 1320
    multi core : 5073

İşlemcilerin CPU-Z Benchmark Sıralamaları [ANA KONU]İşlemcilerin CPU-Z Benchmark Sıralamaları [ANA KONU]

işte 50 tl lik x5460 ımın AMD'nin FX 8150si ve FX6300'ünü devirişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A168534F8 -- 22 Kasım 2016; 5:32:29 >

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.