Şimdi Ara

İşlemciler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce intelin i serisi mi yoksa amd'nin phenom II serisimi sizce hangisi daha iyidir?

• Laptop ta kesinlikle intel ben LAPTOP ALCAM 2 HAFTADIR HERYERE HER SİTEYE BAKIYORUM KULLANICILARDAN ARKADAŞLARIMDA VE İŞİN UZMANLARINDAN KESİNLİKLE LAPTOP İÇİN İNTELİ ALMAYI TAVSİYE EDİYORLAR AMA MASAÜSTÜ İÇİN BİR ŞEY DİYEMİYECEĞİM.Ancak laptop alcaksan kesinlikle intel al AMD LER LAPTOPTA ÇOK BAŞARILI OLMADIĞINA DAİR ÇOK ŞEY DUYDUM HABERİN OLSUN
  • ZATEN LİSTEDE DE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ İNTEL İLK 24 Ü KAPAMIŞ BAŞKA SÖZE GEREK YOKTUR HERALDE
  • Laptop için intel tabikide
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Buradan bakılabilir...

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html

Notebookcheck'in güvenirliliğinden şüpheliyim artık. Google'dan aratın phenom II N930u.

bakın bakalım i3 seviyesinde mi i7 mi.

AMD turion devrini kapattı. Phenom II N930 ile çıkışa geçti.

bu işlemciyi kullanan pbell TM81 var. 3d mark'tan 5650 ile oc'siz 8165 alan kaç tane notebook var.

AMD yi bu kadar hor görmeyin artık. teknolojiyi takip edin.

--------------------

quote:

Orijinalden alıntı: ElViReOuTTaKe

Laptop ta kesinlikle intel ben LAPTOP ALCAM 2 HAFTADIR HERYERE HER SİTEYE BAKIYORUM KULLANICILARDAN ARKADAŞLARIMDA VE İŞİN UZMANLARINDAN KESİNLİKLE LAPTOP İÇİN İNTELİ ALMAYI TAVSİYE EDİYORLAR AMA MASAÜSTÜ İÇİN BİR ŞEY DİYEMİYECEĞİM.Ancak laptop alcaksan kesinlikle intel al AMD LER LAPTOPTA ÇOK BAŞARILI OLMADIĞINA DAİR ÇOK ŞEY DUYDUM HABERİN OLSUN

quote:

Orijinalden alıntı: ElViReOuTTaKe

ZATEN LİSTEDE DE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ İNTEL İLK 24 Ü KAPAMIŞ BAŞKA SÖZE GEREK YOKTUR HERALDE

Bilgisayardan anlayanlar işin uzmanları dedikleriniz teknoloji ürünleri satan merkezlerin satış elemanlarıysa yanlış kaynak belirlemişsin kendine. 1000tane intel stoğu tutmuş bir firma , satış elemanını tabiki intel satması için yönlendiricek.

avatarında amd yada intel logosu olan kişilerinde yorumlarını teğet geçebilirsiniz. zira hiçbiri dedemizin fabrikası değil. Hangisi fiyatına göre en yüksek performansı veriyosa o iyidir.

İntel kötü demiyorum. Her tavsiye isteyene i3 i5 öneriyorum. ama amd sözü geçmiş ondandır bu kadar yorumumun uzaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vapor.Experience -- 12 Temmuz 2010; 15:55:32 >

• BEN PC DE AMD KULLANIYORUM BUNU BELİRTİM AMA LAPTOP İÇİN ARAŞTIRDIĞIMDA AMD NİN İNTEL KADAR VERİM SAĞLAMADIĞINI ÖĞRENDİM BUNU SÖYLEYENLER O SATICILAR DEİL ONLARA KALSA ZATEN TÜM LAPTOPLAR BİRER APPLE DIR BUNU SÖYLEYEN ARKADAŞLAR ÇİZİMLE UĞRAŞAN BDT UZMANI TEKNİK SERVİSTE TANIDIĞIM ARKADAŞLAR VE Bİ KAÇ KİŞİ DAHA BANA LAPTOP İÇİN İNTELİ TAVSİYE ETTİ AMD DE İYİDİR BUNUN İÇİN TARTIŞMAYA GEREK BİLE YOK ANCAK DEDİĞİM GİBİ LAPTOP İÇİN İNTEL DERİM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İntel i7 8700k işlemci
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • intel serileri daha iyi gibi ;) burun farkı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.