Şimdi Ara

işlemci yuvasından çıkmıyor FX6300 (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar vatan bilgisayara toplatmıştım hyper 212 aldım onu takmak için güzelce stok fanı söktüm işlemcinin mandalını kaldırdım ama işlemci bir türlü yerinden ayrılmıyor hiç kıpırdama bile yok baktım olmuyor bende kolonyayla üstünü güzelce temizledim sonra termali çekip hyper 212yi taktım bir süredir kullanıyorum sorun yok ama neden çıkmamış olabilir ki şimdi aklıma geldi

edit: geri sökmeyide pek istemiyorum hyper 212'nin ayaklarını oturtmakta baya zorlanmıştım saatlerce uğraşmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 26 Nisan 2013; 20:33:55 >

• mandalı açtınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodri -- 26 Nisan 2013; 9:55:23 >
  • Mandalı en sonuna kadar açmanız gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Mandalı en sonuna kadar açmanız gerek.

Evt hocam geriye doğruda yüklenmiştim ama işlemci kımıldama bile yapmadı termal macunu taşırmışlarmı diye baktım ama kenarlarıda temizdi

Edit hocam kastınız mandal geriye doğru yere sıfır yatacak şekildemi yapmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 26 Nisan 2013; 10:26:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @rodri'nin verdiği resimdeki konumda olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodri

mandalı açtınız mı?

evt açtım çıkmıyor işlemci olmuyor kımıldamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 26 Nisan 2013; 10:36:55 >
  • Yanlış numara kardeş. Taklitlerimden sakının.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Yanlış numara kardeş. Taklitlerimden sakının.

tamam
  • toplayan eleman işlemciyi sokete yapıştırmadıysa çıkması gerek...
  • quote:

@rodri'nin verdiği resimdeki konumda olacak.

daha önce arkadaşımla zorlamama rağmen çıkmıyordu mandal tabikide açıktı eve geldim gelir gelmezde kasayı söktüm içime kurt düştü bir sorun varsa direk vatana hesap sorayım diye söktüm mandalı kaldırdım çıt diye kendiliğinden çıktı daha önce uğraşmama rağmen çıkmıyordu anlamadım bende şimdi pinlerine filan güzelce baktım sıkıntı yok
  • Kazasız çıkmış iyi :)

Ben zamanında arkadaşımın İşlemcisinin 2-3 pinini yamulttum öyle.

Soğutucuyu sökmek istedim klipsleri çözdüm, soğutucuyu çekiyorum çekiyorum gelmiyor.

En sonunda yeter seninle mi uğraşacam diye çekiverdim, sonra bir baktım anakarta işlemci yerinde yok Yapışmış soğutucunun altına beraber geliverdi

Neyse sonra zar zor pinleri düzelttim, işlemci Sempron idi durduk yere bir de işlemci alacaktık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 26 Nisan 2013; 20:48:20 >
  • quote:

Kazasız çıkmış iyi :)

Ben zamanında arkadaşımın İşlemcisinin 2-3 pinini yamulttum öyle.

Soğutucuyu sökmek istedim klipsleri çözdüm, soğutucuyu çekiyorum çekiyorum gelmiyor.

En sonunda yeter seninle mi uğraşacam diye çekiverdim, sonra bir baktım anakarta işlemci yerinde yok Yapışmış soğutucunun altına beraber geliverdi

Neyse sonra zar zor pinleri düzelttim, işlemci Sempron idi durduk yere bir de işlemci alacaktık.

Bende aceleden P4 pinlerini kırmıştım.Şimdi A8 X4 3870 aldık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.