Bildirim
[size=5]İşlemci YAnıoooo[/size]

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
işlemci soğutucunu kontrol et -
kardeşim kafan mı güzell yaa benim işlemci hep öyle :S
yazın 80lerdeydi oyuna girince kapanıyordu bi macun sürdüm şimdi normal sıcaklığı hep 40 derece oyuna fln girince de 60-65 derece oluyo
hemde işlemci fanının karşısında dışardan fana soğuk hava üfleyen bir fan daha var
işlemci: Intel PD 805 2.66GHz 90nm
-
dertsiz başına dert arıyorsun heralde.
cpu 80 lere çıkmadığı sürece sorun yok. zaten çok ısınınca donma kitlenme ve genelde resetleme yapar. işlemciye yük binince ısının artması normal. 45 50 çok normal. problem yok. -
44 derece cok normal :D intelde 70-80 arası tehlıkeli olmaya başlar. gerisi onemli diil. sıcaklık normal takılma -
Bu yanıyosaa benim işlemci yanıkötesi. :D
Ben 114 dereceyi gördüm.(Özellikle denedim)Reset atıyo ve açılışta bios ekranında uyarı veriyo. -
bence normal ısı değeleriniz -
114 müüüüü ?????? çok ilginç.. sonra bi daha o bilgisayarı açabildin yani ? ölemi ?
-
quote:
Orjinalden alıntı: mgeccem
114 müüüüü ??????çok ilginç.. sonra bi daha o bilgisayarı açabildin yani ? ölemi ?
114 derecede açılan işlemcinin marka ve modeli neymiş cidden merak ettim şimdi haaiyi yanmamış
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- google silinen şifreleri geri getirme
- wifi sinyal güçlendirici tavsiye
- nvidia denetim masası ekran bölümü yok
- tip puanlama
- kasa çalışıyor ama ekran gelmiyor
- silinen dosyaları geri getirme
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- telefon şarj olmuyor
- telefon wifi bağlanmıyor
- telefon neden kasar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X