Şimdi Ara

İşlemci ve Anakart değiştirdim mavi ekran veriyor acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sistemdeki anakartı ve işlemci(intel) söküp yeni anakart ve işlemci taktım bilgisayarı açmaya çalıştığımda onarım başlatılıyor diedikten sonra mavi ekran veriyor format atmak için usb taktım bu seferde format atma işlemlerinde dili falan seçerken mavi ekran verip kapanıyor ancak biosta bir sorun yok biostan ileriye gidemiyorum, anakart tomahawk max sizce ne yapmalıyım bilgisayara acil ihtiyacım var, biosu son sürume güncelledim sorun düzelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 18 Mayıs 2020; 18:19:12 >

• bi iki kelime bişey yazsaydın.
    sadece resim koymuşsun ustad.

anakart değişince windowsu yeniden kurdunmu?
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    Yazdım hocam windowsu yeniden kurmak için uğrasıyorum ancak format menusunde mavi ekran veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu güncel

• sistemde birden fazla ram var ise tek ram ile sistemi kurmayı dene.
    Elimde 3 adet aynı ram var 2x4 olanıda denedim farklı slotlarla 1x4 olanlada anakartın kitapçığında olan slotla deniyorum sonuç değişmiyor hocam

Sorun farklı bir donanımdan kaynanlanıyor olabilir mi acaba anakartta herhangi bir uyarı ışığı yanmıyor ancak bilemedim her seferinde farklı hatalarla mavi ekran veriyor örneğin

Fage pault in nonpaged area
    irql not less or equal
    kmode exception not handled gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 18 Mayıs 2020; 18:56:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Elimde 3 adet aynı ram var 2x4 olanıda denedim farklı slotlarla 1x4 olanlada anakartın kitapçığında olan slotla deniyorum sonuç değişmiyor hocam

Sorun farklı bir donanımdan kaynanlanıyor olabilir mi acaba anakartta herhangi bir uyarı ışığı yanmıyor ancak bilemedim her seferinde farklı hatalarla mavi ekran veriyor örneğin

Fage pault in nonpaged area
    irql not less or equal
    kmode exception not handled gibi
    mavi ekran ın resmini koyma şansın varmı?

tek ram ile denediysen diskten olabilir.
    format ekranının hangi aşamasında mavi ekran veriyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam telefonumun kamerasi çalışıyor ancak üstte hataları yazdım hdd ve ssd var sistemde ikisinde de aynı şekilde kapanıyor formatın disk biçimlendirme ekranına kadar gelebildim en fazla ondan önce kapandığıda oldu bir çok kez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Hocam telefonumun kamerasi çalışıyor ancak üstte hataları yazdım hdd ve ssd var sistemde ikisinde de aynı şekilde kapanıyor formatın disk biçimlendirme ekranına kadar gelebildim en fazla ondan önce kapandığıda oldu bir çok kez
    mavi ekranda bir kod var o kod bize yardımcı olacak mümkünse çekip koy.
    Hocam ancak bu kadar oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 18 Mayıs 2020; 19:12:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam galiba çözdüm anakartın ram desteği 2667 den başlıyor benim ramler 2666 mhz onları 2733 e aldım şimdilik format aşamasında sabahtan beri gelebildiğim noktanın ilerisindeyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.