Bildirim
İşlemci Ve Anakart Arasında Kaldım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
970 Ud3p ve 8320 yi tercih etmelisin ,
en basitinden 6300 6 çekirdek - 8320 8 çekirdek yani almışken daha yükseğini almak daha mantıklı , watch dogs bf4 gibi oyunları ultrada oynaman için yüksek seviye bi ekran kartı alacağın için 6300 işlemci işine yaramaz senin,ekran kartını alırsın işlemci yüzünden oyunlardaki fps düşük olur_____________________________ -
Dostum işlemci ve anakarttan önce seçtiğin GPU nedir onu da belirt ki ultrada oynayabilir misin ya da işlemci o kart a darboğaz yapar mı söyleyebilelim.
Seçenekler arasinda bana kalirsa m5a97 r2.0 EVO ile 8320 alınmalı.
Eğer EVO alınamiyorsa UD3P daha iyi bir seçim olur.
6300 ile 8320 yi kıyaslamayalım. Bütçen yeterli ise tabii ki 8320..._____________________________ Phoenix Immortal V19 -
pek bilgim yok herkez başka konuşuyor peki neden m5a97 8320 kesin alıyorum ozaman ekran kartım r9 280x vapor _____________________________ -
Sistem toplamayı düşünüyorsun sanirim,tek tek sormaktansa butceni belirtirsen daha saglikli tavsiyeler alabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Belirttim Burayada Atıyım bu sistemi alıcam

_____________________________ -
Bence intel topla kardeş.
yok saolasın bunun kadar verim alamam bu fiyata intel toplarsam _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Ozzy1213
yok saolasın bunun kadar verim alamam bu fiyata intel toplarsam
Sen bilirsin.4590+Z97 PC Mate`li bir sistem toplayabilirdin ama bence bu da çok iyi olmuş.AMD almayı düş^nüyorsan gayet iyi,alabilirsin.
Taş gibi sistem. Konuşmaya gerek yok. Hayırlı olsun... _____________________________ Phoenix Immortal V19 -
teşekkür ederim başka öneriniz varmı _____________________________ -
Herşey fiyat/performans açısından çok iyi. Sadece kasanız ile ilgili değişiklik yapabilirsiniz... _____________________________ Phoenix Immortal V19 -
Kasa Ve Cpu Daha Ucuza Getirebilsem Diğer Parçaları Aldım Vatana Gidip Cpu Ve Kasada Kararsız Olduğum İçin Almadım Ama Böyle İleriye Dönük Olduğu İçin Öneriniz Varsa _____________________________ -
ASSASIN BLACK EDITION TAURO 80PLUS 700W MidT ATX PENCERELİ bunu al .. _____________________________ -
teşekkürlerde daha pahalıya geliyor _____________________________ -
Daha uygunu yok hocam. Hayırlı olsun. _____________________________ Phoenix Immortal V19
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt