Şimdi Ara

işlemci test programı önerileriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde denicek aynı soket işlemciden olmadıgı için test yapcam bi sorunum varda işlemciden mi diye kontrol yapcam önerilerinizi bekliyorum

• Linx bence hem Intel hem de AMD için sağlam bi'test programı.
  • denicem hemen
  • indirdim kurdum çalıştırdım ama kullanmayı bilmedigimden anlayamadım kullanımı anlatır mısın
  • Ayarları değiştirmeden "Start"a tıklayalım ve yirmi satırlık test işleminin bitmesini bekleyelim. Hatasız olarak tamamlanırsa işlemcinizde sorun yok demektir.

• programı denemek için sağlam kendi pc m de denemiştim hiçbir sorunsuz bitirmişti bakalım bozuk pc de ne sonuc vercek bitince yazıcam
  • ondada sorunsuz bitti ama biraz geç bitti gibi geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: makavel1
    ondada sorunsuz bitti ama biraz geç bitti gibi geldi

Geç bitmesi sistemin tamamına ve bilgisayarınızın o anki sistem kaynağı doluluğuna göre değişebilir. "Hatasız tamamlandı." mesajını alabiliyorsanız işlemci ve bellek yapılandırmanızda sıkıntı yok demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedevilcate

quote:

ondada sorunsuz bitti ama biraz geç bitti gibi geldi

Geç bitmesi sistemin tamamına ve bilgisayarınızın o anki sistem kaynağı doluluğuna göre değişebilir. "Hatasız tamamlandı." mesajını alabiliyorsanız işlemci ve bellek yapılandırmanızda sıkıntı yok demektir.

valla hatasız tamamlandı mesajı hiç gelmedi ama start diyince stop geliyo ya o satırı doldurunca stop kayboluyo tekrar start butonu yer alıyo bende bunu hatasız bitti diye değerlendiriyodum o satırı doldurunca daha beklicem mi

• quote:

valla hatasız tamamlandı mesajı hiç gelmedi ama start diyince stop geliyo ya o satırı doldurunca stop kayboluyo tekrar start butonu yer alıyo bende bunu hatasız bitti diye değerlendiriyodum o satırı doldurunca daha beklicem mi

O mavi renkli bant "hatasız tamamlandı" anlamında ingilizce uyarıyor. Görsel olarak pek bi'şey yok programda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Process64 -- 30 Eylül 2010; 12:20:49 >

• tmm teşekkürler tekrar denicem ne dedigi aklımda deil
    mesaj diyince gelcek buton falan sanmıştım ty.
  • bu alet kadar amd dusmani baska bir yazilim daha gormedim.gorunen o ki kullandigim x4 phenomII, q9650'nin yari! gucundeymis oyun baska programlarda filan denemek isterdim ve aylardir sorunsuz kullandigim aletle 1 kusur dakikada error verdi.bozuk pc'de bile error vermiyorsa o pc inteldir kesin.prime95 varken super gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

bu alet kadar amd dusmani baska bir yazilim daha gormedim.gorunen o ki kullandigim x4 phenomII, q9650'nin yari! gucundeymis oyun baska programlarda filan denemek isterdim ve aylardir sorunsuz kullandigim aletle 1 kusur dakikada error verdi.bozuk pc'de bile error vermiyorsa o pc inteldir kesin.prime95 varken super gereksiz.

Celallenme hemen üstad. Dediklerinde haklılık payı var. Bu proğramın konusunda i7 980 90 gflop, benim X6 70 gflop alıyorsa var bi bit yeniği. İşlemciyi çok zorladığı kesin ama. Ben bu proğram kadar işlemciyi ısıtan başka proğram görmedim. (Kaç tane proğ. gördün ki? diyebilirsiniz tabi) Hata verme konusunda ben hiçbirine kulak asmam, Q9550 işlemcim 3.8 de prime95, linx felan geçemiyordu ama günlük kullanım, oyun v.s. saatlerce çalışırdı TIK demezdi. Ekran kartı içinde izlediğim yol aynı, yaparım oc umu, girerim oyuna sorun yoksa stabildir.

• aslında birde şöyle bir şey var işlemci bozuk olsa testi nasıl yapcan falan :D
    ama bazı kısımlarının sorununu bu programla bozuk oldugunu testip etmiş oluruz
    walla arkadaşım bencede bu program intel için olabilir hiç hata vermeden geçiyo ciddiden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.