Şimdi Ara

Islemci termal macun yeniledim ekran kartini yeniliyim dedim ama karmasik olunca cikarip geri taktim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Islemci termal macun yeniledim ekran kartininkinide yeniliyim dedim karmasik oldugunu gorunce(3070) geri taktim fanalr ekran karti falan aciliyo fakat monütör ve klavye ve mouse goruntu gitmiyor onemli bisi ise vatan garantisi bakmaz dimi icini actigim icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Daha fazla masraf açmadan servise gidin...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    SanDisk Ultra 3D NVMe (250 GB)
  • Yerinden çıkardıysanız eski macun kurumuştur ve takınca gpu ile soğutucu arasındaki katman sert olduğu için soğutamıyor olabilir. Eski macunu temizleyip yenisini sürün önce isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartının anakarta tam oturduğuna ve psu dan gelen güç kablolarının tam olarak oturttuğunuza emin olun. sonrasında yine açılmıyor ise, ekran kartını sökme denemenizi detaylarıyla yazın oradan bir şeyler anlamaya çalışalım

MSI MPG Z490 Gaming Edge WiFi - Intel i5 10600KF - Gigabyte Vision RTX 3070 8GB - 2x8GB Corsair Vengeance Pro 3200Mhz - 256GB XPG Spectrix S40G m2 SSD - 2TB Seagate Barracuda HDD - Cooler Master ML240L V2 - Cooler Master MasterBox TD500 Mesh - 750W GX Cooler Master
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.