Şimdi Ara

işlemci tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar baştan söyliyeyim bütçem 260 milyondur. çok yakında işlemcimi satıyorum 2 yıldır aynı işlemciyi kullanıyorum p4 1.8ghz şimdi aklıma takılan soruları size yöneltmek istiyorum;
    1-işlemci tercihimi p4 2.4 ghz soket 478 işlemcidenmi yoksa soket 775 lga bir işlemciden yanamı yapmalıyım
    2-Önereceğiniz işlemciye göre anakartı ne marka almalıyım ayrıca anakartın iyi bir overclock performansı olması lazım bana soket 478 p4 2.4 ghz için abit ic7 max 3'ü önerdiler ayrıca sizinde soket 478 için ve soket 775 işlemci için anakart önerilerinizi bekliyorum (saygılar cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler)

• amd s939 venice al 150 usd civarı birde nf4 ultra chipsetli anakart al o/c ile pentiumun en üst tek çekirdekli modelini alt edersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amac22 -- 7 Kasım 2005, 20:17:09 >
  • İntel saplantın yoksa Epox 9NPA+ Ultra + AMD 3000 Venice + 2*512Dual Twinmos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salvatuon -- 7 Kasım 2005, 20:28:31 >
  • SEN ŞİMDİ AMD KULLANMAKTAN ÇEKİNİYOSUN AMA KORKMANA GEREK YOK İNTEL LE BOY ÖLÇÜŞEBİLİR (BEN AMD KULLANMIYORUM) ŞİMDİ LGA ALMAN SENİN İÇİN DAHA AVANTA ANA KART DA UYGUN BİŞE LER VAR AMA PC NE İÇİN KULLANCAN ONA GÖRE BİŞELER YZARIZ MESELA GEÇEN BEN TOPLADIM BİTANE 340 USD KDV DAHİL CANAVAR!!!
  • genelde müzik dinlemek,internette dolaşmak ,overclock yapmak gibi işlerle uğraşıyorum ama arada birde güncel oyunlardan bir kaçını oynamayı düşünüyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: saner1911

SEN ŞİMDİ AMD KULLANMAKTAN ÇEKİNİYOSUN AMA KORKMANA GEREK YOK İNTEL LE BOY ÖLÇÜŞEBİLİR (BEN AMD KULLANMIYORUM) ŞİMDİ LGA ALMAN SENİN İÇİN DAHA AVANTA ANA KART DA UYGUN BİŞE LER VAR AMA PC NE İÇİN KULLANCAN ONA GÖRE BİŞELER YZARIZ MESELA GEÇEN BEN TOPLADIM BİTANE 340 USD KDV DAHİL CANAVAR!!!

• DOSTUM CELERON LGA 775 2.8 AL BİDE ASUS ANAKRT BİDE G.F. 128 MB AL OLDU BİTTİ TOPLAM MALİYET
    89+70+48+DİĞER TUTAR
    quote:

Orjinalden alıntı: hardrocks

genelde müzik dinlemek,internette dolaşmak ,overclock yapmak gibi işlerle uğraşıyorum ama arada birde güncel oyunlardan bir kaçını oynamayı düşünüyorum
    quote:

SEN ŞİMDİ AMD KULLANMAKTAN ÇEKİNİYOSUN AMA KORKMANA GEREK YOK İNTEL LE BOY ÖLÇÜŞEBİLİR (BEN AMD KULLANMIYORUM) ŞİMDİ LGA ALMAN SENİN İÇİN DAHA AVANTA ANA KART DA UYGUN BİŞE LER VAR AMA PC NE İÇİN KULLANCAN ONA GÖRE BİŞELER YZARIZ MESELA GEÇEN BEN TOPLADIM BİTANE 340 USD KDV DAHİL CANAVAR!!!

• sana s 939 venice (1800@2700)mhz ile pentiumun tek çekirdekli en yüksek işlemcilerinin kıyaslaması mesela 550 olan model 309$ kıyaslamasını sen yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistemime İşlemci Tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    İşlemci soğutucu tavsiyesi
    2 hafta önce açıldı
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım iyi güzel tavsiyede bulunmuşsun ama bütçem o kadarına yetmez 220 milyon işlemciye verirsem geriye ne kalır
    quote:

Orjinalden alıntı: amac22

amd s939 venice al 150 usd civarı birde nf4 ultra chipsetli anakart al o/c ile pentiumun en üst tek çekirdekli modelini alt edersin
  • şimdi hepsiburada.com'dan baktım amd 64 3000 kutulu(soket 939) venice kdv dahil 249 milyon bu işlemci beni aşar
  • o zaman sempron 2600 al s 754 iyi overclock oluyorlar diye duymuştum 80 usd+ASUS k8n al anakart olarak 76 usd (ben kullanmıştım daha önce) daha sonra anakart degiştirmeden s 754 amd64 athlona geçersin 80+76 156$ yapar.sempron hem 0.9mü az ısınır o/C yaparken duyduguma göre 2200 mhz e çok rahat çıkıyorlarmış..
  • DOSTUM PARANA EN YUKSEK PERFORMANSI P 4 2.66 VEYA CELERON 2.8 DE BULURSUN TABİKİ LGA775 SOCET
  • arkadaşlar benim celeron'a karşı eskilerden beri bir ön yargım var o yüzden tavsiyelerinizi p4 yada amd işlemcilerden yana yapmanızı öneririm
    quote:

DOSTUM PARANA EN YUKSEK PERFORMANSI P 4 2.66 VEYA CELERON 2.8 DE BULURSUN TABİKİ LGA775 SOCET

• ASLINDA NEDEN OLDUĞUNU BİLMİYORUM AMA BENİMDE VAR AMA TOPLADIĞIM BİLGİSAYARLARDAKİ PERFORMANSI GÖRDÜKCE BU KANIM SONA ERDİ İŞ İŞLEMCİDE BİTMİYO ONA GÖRE
  • evet arkadaşlar önerileri bekliyorum aklıma en çok yatanı bu hafta içinde alacam çünkü işlemcimi alcak kişi şuan beni bekliyor
  • P 4 2.66 LGA 775 HEM FİYATI UYGUN HEM İÇİN RAHAT EDER YADA 2.8 DE OLABİLİR DAHA İYİ OLUR HEM
    ANAKART ASUS ALWWW.GOLD.COM
  • fazla tercihin yok gibi sempron 2,6 s 754 +asus k8n veya celeron
  • arkadaşlar size bişey sorucam bu asus k8n anakartta ram'in pc3200 desteklendiği yazıyor ama benim ramler pc 2700 yani bu ramleri taksam bir sorun çıkarmı????????????
  • millet haklı amd 3000+ s939 venice al bide nf4 çipsetli bi anakart olabilir epox,asuswww.epoxtr.coma gir bi bak en ii fikir bu bendede benzer sistem var
  • arkadaşlar bişey daha sorcam bu p4 celeronların önbelleği 256 kb bana az geldi bu bilgisayarı yavaşlatmazmı çünkü şuan kullandığım p4 1.8ghz işlemcininde önbelleği 256 kb????????????
  • arkadaşım sana bişey sorcam elindeki işlemciyi kaça veriyosun?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.