Herkese iyi pazarlar, Daha önce AMD Ryzen 5 3600 işlemci kullanıyordum fakat pinleri kırıldığı için kullanılamaz duruma geldi. Yeni bir işlemci almam gerek fakat almışken biraz performans yükseltmek istedim. AMD Ryzen 5 5600 dikkatimi çekti, sizce bu model benim sistemime uygun mudur? İleride bi sorun yaratır mı? Darboğaz vs. olur mu? Pek oyun oynayan birisi değilim ama arada sevdiğim oyunları yükleyip biraz oynayıp geri silerim. İnternette çok geziniyorum ve FL Studio programı kullanıyorum. Yükseltmeye gerek yok "3600 sana yeter" derseniz tekrardan 3600 sipariş edeceğim. Not: Ekran çözünürlüğüm 1440p Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim, tekrardan iyi pazarlar. Sistem özelliklerim: Anakart: Msi B450M-A Pro Max Ekran kartı: Gigabyte RTX-2060 (OC 6GB) Güç kaynağı: FSP AHBC Series 600W RAM: 2x8GB Corsair Vengeance LPX SSD: WD Green M.2 2280 480GB HDD: WD Blue 1TB ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatuhanSygn -- 3 Ağustos 2025; 13:37:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim