Şimdi Ara

İşlemci Stres Testi Sonuçları Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemimi temizledim ve termal macun yeniledim daha önce test yapmadığım için sıcaklık değerleri hakkında bilgim yoktu. Bu test sonuçları normal mi? Ayrıca İşlemci sıcaklığı ile çekirdek sıcaklıkları arasında fark olması normal mi? Macunu az sürmüş de olabilirim.

İşlemci: i5 4690k oc yok

İşlemci Stres Testi Sonuçları Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jokkiii -- 26 Ekim 2017; 2:56:42 >

• foto açılmıyor ama sıcaklıklar gerçekten yüksekse işlemci içindeki termal macun (üstüne sürülen değil) etkisini yitirmiş olabilir.
    delid bir çözüm ama riskli ben 4790k ya yaptıktan sonra 15-20 derece farketti yükteki sıcaklıklarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Anakart, soğutucu ve güç kaynağı nedir? Ve islemciyi kaç senedir kullanıyorsunuz? Bu süre zarfında üzerindeki macunu yenilediniz mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimde herhangi bir sorun yok açılıyor. 2. Senesi termal macun yeniledim. i5 4690k oclu değil zalman soğutucu var üzerinde. Sorun coretemp uygulamasında çekirdek sıcaklıkları yüksek gözüküyo fakat işlemci düşük gözüküyor. Asusun anakart uygulamasında işlemci max 50 ye çıktı oyun ve stress testinde. Coretemp çekirdekleri yüksek gösteriyo başka uygulamalarda da çekirdekle yüksek fakat işlemci düşük çıkııyor anlamadım neden öyle açıkçası yanlış ölçüyo gibi geldi elle dokunduğumda el yakan bi sıcaklık bile yok 10 dk stress testinde bile sıcaklık elle dokununca hafif hissediliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.