Şimdi Ara

İşlemci sogutucusu öneri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amd phenom x4 965 black edition
    Hd 6950
    8 gb ram
    600w psu
    GA-MA770T-ES3

Şöyle bir sistemim var. Oyunlarda Ekran kartını max 86 da gördüm.Az oynayıp cıkıyorum.ama sanırım kasanın havalandırılmasında sıkıntı var.
    Az önce de oyundan cıktıgımda işlemci sıcaklıgına baktım. max 70 gördüm. Bu da çok korkuttu beni. Tavsiye edeceginiz işlemci sogutucusu varmı bu işlemciye uyumlu ?
    fiyatı 75-80 TL ye kadar olursa iyi olur. Teşekkürler iyi forumlar.

• Soğutmada bunun üzerine tanımam air olarak.
    http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-nic-c4-775115011555613662011am2-am3am3-fm1-islemci-sogutucu.html?srt=UP#genel-bakis

Senin sorunun tamamen ortadan kaldıracak ürün aşağıdaki ama bütçeni aşıyor sanırım ama ne olursa olsun zorla ve bunu al. Kesinlikle memnun kalırsın.Başka işlemci bakmana filan gerek yok.
    http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-contac16-77511551156-am2am2-am3am3-fm1-islemci-sogutucu.html?srt=UP#genel-bakis

• quote:

Orijinalden alıntı: deatless22

Soğutmada bunun üzerine tanımam air olarak.
    http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-nic-c4-775115011555613662011am2-am3am3-fm1-islemci-sogutucu.html?srt=UP#genel-bakis

Senin sorunun tamamen ortadan kaldıracak ürün aşağıdaki ama bütçeni aşıyor sanırım ama ne olursa olsun zorla ve bunu al. Kesinlikle memnun kalırsın.Başka işlemci bakmana filan gerek yok.
    http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-contac16-77511551156-am2am2-am3am3-fm1-islemci-sogutucu.html?srt=UP#genel-bakis

Hocam eğer gerçekten soğutucaksa, 90 tl veririm sıkıntı olmaz. Kaç derece düşer sıcaklık ? Malum baya ısınan işlemci

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İkinci el 100 tl zor etcek işlemciye gidip 100 tl lik soğutma alınmaz. Eğer res atmıyorsa kaç derecede çalıştığının bir öneni yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O işlemci İçin Yükte 70 Derece Normal Ama Ekran Kartınız bana biraz fazla ısınıyor gibi geldi 75-80 civarına indirebilirsiniz ekran kartnın sıcaklıgını Termal macun yenileme gibi bakımlarını yaparak
  • bence soğutucu almadan önce güzel kaliteli bir termal macun alıp sür. emin ol kaliteli bir macun ile 10-15 derece indirebilirsin sıcaklığı, ve + olarak işlemcinde OC varsa eğer biraz voltaj azaltıpta indirebilirsin.
  • Soğutucunu temizleyip, güzel bir macun çekersen idere edersin, soğutucu almana gerek yok, ancak sistemi güncellerim dersen de o zaman yeni soğutucunu kullanabilirsin, malum çoklu soket desteği oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cpu,ram,anakart tavsiyesi
    18 yıl önce açıldı
    Kasa, Soğutucu, Ram önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Soğutucunu temizleyip, güzel bir macun çekersen idere edersin, soğutucu almana gerek yok, ancak sistemi güncellerim dersen de o zaman yeni soğutucunu kullanabilirsin, malum çoklu soket desteği oluyor.

Denerim hocam teşekkür ettim,vatandan sipariş ettim.Bakalım sonucları yazarım buraya

quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMANRUPE

O işlemci İçin Yükte 70 Derece Normal Ama Ekran Kartınız bana biraz fazla ısınıyor gibi geldi 75-80 civarına indirebilirsiniz ekran kartnın sıcaklıgını Termal macun yenileme gibi bakımlarını yaparak. Teşekkürler

Çok aşırı ısınıyor ekran kartı hocam. Tek fanlı ve fanı kücük modeli. cod ghosts 1440.900 hersey max. da oynadıgımda 1 saat sonra takılıyor cok. 86 gördüm en fazla. onunda macununu yenilemem gerek. Teşekkür ederim

quote:

Orijinalden alıntı: BiilimAdamı

bence soğutucu almadan önce güzel kaliteli bir termal macun alıp sür. emin ol kaliteli bir macun ile 10-15 derece indirebilirsin sıcaklığı, ve + olarak işlemcinde OC varsa eğer biraz voltaj azaltıpta indirebilirsin.

Hocam macun olarak
    http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-powerful-thermal-macun.html
    bunu sipariş ettim. 10-15 düşebilirse çok iyi olur. OC yok. Teşekkür ederim. sonucları yazarım

• Merhaba arkadaslar macunu sürdüm. yük altında 70-72 lere cıkıyordu. şimdi max 61 de.
    yüksüz ise degişmedi yine 40-41 de duruyor işlemci
  • Merhaba arkadaşlar benim konuda hemen hemen aynı ekstradan yeni bi konu açmak istemedim aynı işlemci zaten şimdi ben termal macunu yenilemek istediğim sırada soğutucunun önce 4 pin güç kablosunu çıkarıyim dedim hani benim beceriksizliğimde olabilir bilemicem :) çıkmadı bi türlü kenarlarındanda tutulmuyor hani acaba sıkışma gibi bi olasılığı varmı sonuçta uzun zamandır oraya ellemedim hiç bu arada stok fan onu diyim en sonunda olmayınca orayı çıkarmadan soğutucuyu çıkarıp macunu yeniledim yalnız sonra ben ilerde soğutucuyu değiştirmekte istiyorum orayı zorlamakta istemedim kırılır falan diye öneriniz varmı acaba? şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.