Şimdi Ara

İşlemci Soğutma | Resim+Video | En Garanti Soğutma-Denendi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
5.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlginç bir yöntem. Bravo hocam. Notebook'a yapmayı düşünüyorum ama korkuyorum. Sigortası var fakat bu da dahil midir acaba? Yani; "İşlemciyi ne hâle sokmuşsun?!" demezler mi adama?
    Edit: Evde eski bir bilgisayar var, ona yapmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve İkinci Sarı Kart -- 21 Temmuz 2011; 7:33:27 >
  • Süper bir paylaşım sakladım hemen. Lazım olabilir Dünyanın 1001 türlü hali var :D :D
  • Bi termal macun sipariş ettim o gelsin bu yapcıam benim emektar p4 3.0 a
  • Ya hocam bide zımparaya su dökün demişsiniz. E bu işlemciyi suya değdirince bozulmazmı ? videoda resmen baya su döküyosunuz ??
  • Neyse yaptım arkadaşlar bi yerde hata yaptım hralde 65 derecede acıldı en bastan gözden geçirmeliyim sanrım
    :)
  • komik olcak ancak gpu ya yapsak olurmu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3wil55

komik olcak ancak gpu ya yapsak olurmu :D

Bence hiç deneme hocam o biraz sakat bide gpu cıkmıyo bildiğim. İşlemci eline alabilyosun.
  • valla bitane 7200gs var alimde nası olsa piyasa değeri 30 tl oda sıfır ı :D onda deniycem :D
  • Bunu yapmaya cesaret edemem
  • ben yarın zımpara alim yaparım yalnız diş macunu olayını biraz acık yazsaydınız
  • Yapan arkadaşlar sonucu bildirirlerse seviniriz.
  • .?
  • Güzel konu

320 lik zımpara ile yapsak ne olur peki. Yani daha ince zımpara ile. Bu arada belirtelim, zımparanın numarası büyüdükçe zımpara incelir.

Ayrıca anakart, EPOX büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 12 Ağustos 2011; 0:37:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

Güzel konu

320 lik zımpara ile yapsak ne olur peki. Yani daha ince zımpara ile. Bu arada belirtelim, zımparanın numarası büyüdükçe zımpara incelir.

Ayrıca anakart, EPOX büyük ihtimal.

işlemcinin hatlarına inebilirsiniz sadece yüzeysel bir zımpara olması için ince zımara kullanıyoruz ve 220'lik zımpara yeterli.
  • Çok başarılı bir çalışma yapan kişiyi tebrik ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CQdssQ -- 4 Eylül 2011; 16:12:25 >
  • Dıs macunu işini biraz acsak anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimler kısa zamanda yenilenecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbkaya

Dıs macunu işini biraz acsak anlamadım

Bildiğiniz beyaz sade diş macununu thermal macun sürer gibi sürüyoruz fakat 3 ayda bir yenileme gereksinimi duyan bir işlemdir ama 3 ay boyunca bilgisayarınızın ısıları normal olur.
  • Isı sorunu yaşayanlar için GÜNCEL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakartı görünce hatırladım arkadasta soylemiş epox MF4-J3
    Hatta;
    http://www.epox.cn/pr_old_play.php?type=dw&pr_id=259

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikobat -- 3 Aralık 2012; 23:18:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.