Şimdi Ara

işlemci sıcaklığı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar elimde i7 870 işlemci ve p7p55lx anakart var yazın hava 40 derecede iken odada pek hava almıyor ben stok fan ile 80 derece ortalama oyun oynuordum fakat geçtiğimiz hafta bi soğutucu aldım cooler master blizzard t2 kule tipi olanından her neyse boşta 30 küsür, yükte 60 max da 70 oluyordu dün akşam bilgisayarın bakımını yapmak üzere kasayı açtım ve herşeyi yterinden kaldırdım kablolama vs. sonrada işlemciyi taktım macunun yarısı elime değdi çok az bi macun kalmıstı bende etrafına dağıtarak devam ettim bilgisayarı açtım ve gta v e girdim fps 70 lerden 10 a düştü herşeye bakıyorum ama normal gozukuyo core temp programı ile sıcaklıga baktıgımda karşımda 100 dereceyi gördüm ve hemen kapattım.
    1-) işlemcinin bu kadar sıcak olması normalmi az macunla 4 dakıkada.?
    2-) bugun macun aldım ve yenıden uyguladım ama eklediğim resimdeki kadar yanı eskı macundan baya fazla sürdüm ama pc toplama videolarındakı adamların sürdüğü kadar işte sıcaklık boşta 50 felan dolu durumda ise 80 -85 oldu bu sıcaklıgın sebebı işlemci ve soğutucudan hariç olarak başka parçadan kaynaklı olabılırmı yoksa macunu fazla mı sürdüm?
    3-) son olarak ise anakartta bulunan işlemci pinlerine zarar gelmiş olabılırmı bu sıcaklıgın sebebı bilgisayar hatasız acılıyor herşey normal oyun vs. akıcı sadece kafama sıcaklık takıldı
    yardımlarınız için önceden teşekkür ederim
     işlemci sıcaklığı sorunu

• fanı bozmuşsundur o sıcaklığın başka açıklaması yok
  • Fani oturtamamissinizdir iyice kontrol edin
    Aldiginiz sogutucuda oyle cok iyi birsey degil zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesnlikle intel amd ye para verilmez
  • eyupyrtsvn E kullanıcısına yanıt
    Başka bir programla sıcaklıkları karşılaştırın bence değerler yanlış olabilir.
  • eyupyrtsvn E kullanıcısına yanıt
    farklı sıcaklık programlar var onlarla bi deneyip karşılaştırma yaparsanız daha kesin sonuç olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VRM SICAKLIK SORUNU ?
    14 yıl önce açıldı
    İşlemci frekansı problemi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.