Şimdi Ara

İşlemci sıcaklığı fazla değil mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese kolay gelsin a10 7870k ve r7 370 tabanlı bir sistemim var ekran kartı takmadan önce bilgisayar hiç bir şekilde kendini kapatmıyordu ekran kartını aldıktan sonra belli bir süre oyun oynadıktan sonra kendini kapatmaya başladı aklıma işlemci ısısı geldi bu yüzden bir soğutucu taktım Attıgım resime bakarsanız ilk kısımda 32 derece yazıyor fakat altında işlemci isminin altında 68 - 74 derece arası seyrediyor fakat bu ısı değerinin bir imkanı yok klimanın altında beklettim bilgisayarı yinede değişmedi ısı ama bilgisayar yine kapanmaya devam ediyor sebebini anlamış değilim yardım ederseniz sevinirim

• SOğutucuyu doğru oturtamamış olabilirsiniz. O soğutucunun altındaki 4 çekirdek 4.1 ghz AMD işlemcinin 83 derece olmasına imkan yok.
    Elinizde termal macun vardır inşallah.
    Bide soğutucuya klips atmışsınız. Kendisine ait plastik tutturucuları takılmamış. Montaj videoları youtube da mevcut.
  • Turboyu kapatip 1.375- 1.3825v arasinda 4.0 yada 4.1 ghz da o islemcinin calismasi lazim.Biosdan bu değerleri deneyebilirsiniz sicakliklarda ekstra düsüs yasayacaksiniz.Fakat sorun sanirim sogutucuyu duzgun oturtmadiginizdan yada sensorlerle alakali.AİDA64 de birde kontrol edin. FM2+ islemcilerde stock voltaj tam bir rezalet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • saymin.8 S kullanıcısına yanıt
    Güç kaynağı ne durumda o da sıkıntıya sebep oluyor olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.