Şimdi Ara

işlemci sıcaklığı? -amd- SS EKLENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işlemci sıcaklığı izlemeyle ilgili küçük bir sorunum var.

işlemci: amd fx8150
    anakart: msi 970a g46

prime95 yada başka test programlarını açıyorum işlemci ne kadar ısınacak diye test etmek için fakat sppedfan everest yada benzer programlar denediğimde ütopik rakamlar veriyor.

örnek:

speedfan: 120 derece
    aida64 (everest) 250 derece (doğru yazdım 250 derece)

click bios ile bios bilgilerine bakınca 57 derece gösteriyor (doğrusu bu)

windows altında sıcaklıkları düzgün izleyebileceğim bir program önerisi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vkfkbr -- 24 Kasım 2012; 14:10:48 >

• Msi after burner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

Msi after burner.

o vga için değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vkfkbr

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

Msi after burner.

o vga için değil mi?

Çok pardon hocam kafam karıştı bi an
  • contol center ve real temp programlarinida dene ama bence senin sorunun biosta ondan dolayi programlar stabil deger veremiyor sana bios update yapmayida dene bence
  • Akasa işlemci soğutucu al ses sorunu geçer ayrıcawww.cpuid.com adresinden hwmonitor indir kur ama free olanı onunla bak...
  • bunun programlarla alakalı olucagını pek sanmıyorum.teknik bir sıkıntı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonyali

bunun programlarla alakalı olucagını pek sanmıyorum.teknik bir sıkıntı olabilir.

bios düzgün gösteriyor. windows altındaki programlar sapıtıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

Akasa işlemci soğutucu al ses sorunu geçer ayrıcawww.cpuid.com adresinden hwmonitor indir kur ama free olanı onunla bak...

ses sorunum yok. sunbeam ccf kullanıyorum.
  • enteresan bir durum.ben biosunda aynı gösterdiğini sandım.uzmn bıri çözer heralde bunu

• @vkfkbr
    aida64 Extreme Edition version olarak 2.50.2000 kullanın.
    pm at bana geri kalan konuda yardımcı olurum sana.

ayrıca anakartınızın bios versionu kullandıgınız fx8150 içinmi önce buna bakınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

@vkfkbr
    aida64 Extreme Edition version olarak 2.50.2000 kullanın.
    pm at bana geri kalan konuda yardımcı olurum sana.

ayrıca anakartınızın bios versionu kullandıgınız fx8150 içinmi önce buna bakınız.

2.70.2200 var şu an. bios 30 ekim 2012 de çıkan son sürüm.
  • CORE TEMP VE Bulabilirsen AİDA 64 EXTREME EDİTİON bu program ile sıcaklık, sistem bilgisi,yük testi kısacası herşey var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

CORE TEMP VE Bulabilirsen AİDA 64 EXTREME EDİTİON bu program ile sıcaklık, sistem bilgisi,yük testi kısacası herşey var

sağ üstteki aida64. core temp de garip şeyler gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: vkfkbr

quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

CORE TEMP VE Bulabilirsen AİDA 64 EXTREME EDİTİON bu program ile sıcaklık, sistem bilgisi,yük testi kısacası herşey var

sağ üstteki aida64. core temp de garip şeyler gösteriyor

o zaman ya ısıyı ölçen programlarda yada işlemcinin ısı algılayıcı sistemlerinde problem var demektir.
  • Bu tür programlarda sapmalar meydana gelebilir en güvenilir yol bios'tur onun dışında black box var onu tavsiye ederim sıcaklık izleme konusunda

http://hwmblackbox.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Bu tür programlarda sapmalar meydana gelebilir en güvenilir yol bios'tur onun dışında black box var onu tavsiye ederim sıcaklık izleme konusunda

http://hwmblackbox.com/

durum aynı hocam

• Biosta düzgün gösteriyor demişsiniz ancak bios update yapmanızda fayda var diye düşünüyorum bu arada cooln quiet açık mı biostan ?
  • Bende de ayni anakart var islemci fx6100 core temp ve aidata64 gibi programlar 28-29 gosterirken Control Center filan 40-45 gosteriyor.

BIOS update i yapicam ancak guncelleme yaptiktan sonra Core Temp gibi programlarda bende de asiri sicaklik degerleri gelir mi?

Bu arada ClickBiosII nin linkini alabilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE

Biosta düzgün gösteriyor demişsiniz ancak bios update yapmanızda fayda var diye düşünüyorum bu arada cooln quiet açık mı biostan ?

bios e son sürüm (30 ekim 2012) cool n quiet açık hocam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.